Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

kamil0606 

všechny recenze uživatele

Nechapem preco sa tento serial nedostal na Slovensko pripadne do Ciech... je skutocne skoda ze to u nas nebezi pretoze je to vazne sranda .. sice skorej pre mladsich ale vzdy si to rad pozrem ked na to nadabim dakde na nemeckych staniciach ... P.S. český dabing je hrozný shit !!!! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Když to vidíte jednou za čas, tak se pobavíte... ale jakmile je vám Spongebob naložen v pravidelných dávkách (= denně), začne vám přerůstat přes hlavu. (vám = mně určitě) ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Komiks pro děti, který jsem si rychle oblíbil. Podmořský svět, který vypadá jako svět lidský. Většina akcí se točí okolo hamburgrárny hamižného pana Krabse, kde Spongebob dělá úžasné krabí hambáče podle tajného receptu, který se stále snaží získat různými úskoky pan Plankton od Veselého kyblíku. Je to příjemně ujeté, ale opravdu vtipné, občas poetické, vytváří to ucelený svět s postavami s jasnými charaktery a příběhy vesměs nesou jasné a smysluplné ponaučení. Pro dnešní děti relevantnější a pochopitelnější než příběhy středověkého původu. ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k existenci mých potomků jsem nucena se často dívat (nebo aspoň poslouchat) tolik slátanin produkované pro naše nejmenší, že po prvním náhodném shlédnutí Spongeboba, jsem si tohoto žlutého "savce" doslova zamilovala. Precizně vypracované jednotlivé charaktery (obzvlášt povedený je pak Sépiák - jakožto sebestředný, průměrný "rádoby" umělec a intelektuál, flustrovaným prací za pokladnou místního fast foodu a vlezlým sousedem) , nespočet slovních hříček, shazování mnohých filmových klišé a poslouchatelnými dětskými zpívánkami. Navíc výborný dabing, který vše podtrhuje. Nebojím se srovnat tento seriál se Simpsonovými (z mého pohledu i lepší). Radost mi udělalo i vědomí, že v originálním znění epizody o Atlantidě bych slyšela hlas Davida Bowieho (hned jsem začala pátrat po anglické verzi). O věnování pozornosti tvůrců každému detailu svědčí i fakt, že Bowieho postava má různě barevné oči a vlasy Ziggyho Stardusta. ()

Mitisko odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím tak ako hodnotím hlavne z dovodu komercilizace detí. Pod touto postavičkou sa predáva kde čo len aby sa predalo a deti sú z toho nadobro oje.ane ()

Folinka 

všechny recenze uživatele

Je to tak, tak moc ulítlé, že je to totálně super.. nejen pro děti, ale i já si to pouštím před spaním a vážně se směju:)) Funguje svým humorem mnohem lépe než většina ostatních komedií. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Nechutný a nevýchovný humor. Absolutně nechápu to masové nadšení, protože nejen, že je to úplně o ničem, ještě je to ke všemu vulgární. I kdyby měly moje děti jednou radši čumět do zdi, bude to lepší než tahle slátanina. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Mořské houbě a partě v Zátiší Bikin nemůžu inak než dát 4 hvězdy, protože jsem se synkem strávil při jeho sledování spoustu času a bavil jsem se u něj někdy i dokřupava s vyjímkou hraných epizodek, kde vystupuje pirát Očko, které zavání odpadem, jinak třeba ovšem Supermořec s Plotvouklukem, bitvy o tajný recept mezi Krabsem a Planktonem, špičkování se Sépiákem a nerozlužné kamarádství Houby a Hvězdice potěší svou ironicky-humornou stránkou - 75% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

melipa 

všechny recenze uživatele

Spongebob je prostě tak trapný, až je vtipný, a nemůžete se na něj dívat kriticky a vážně, protože ho jinak prostě nepochopíte. Někomu tento humor sedne, někdo ho pokládá za detinský a trapný, zásadní ale je, že je primárně určen dětem, ale dokáží se u něho válet smíchy i dospělí. ()

Bartoloměj 

všechny recenze uživatele

původně jsem to pořídil pro naší malou, ale po pár společných hodinách koukání, jsem docela propadl tomuhle jednoduchýmu humoru a zamiloval si věčně nasranýho sépijáka, na prachy orientovanýho krabse, úplně vymletýho patrika i nekonečně optimistickýho boba. ()

Reklama

Reklama