Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající, originální a neskutečně vtipný seriál. Ačkoli se na první pohled může zdát, že je cílen primárně na dětské diváky, dokáže pobavit celou rodinu. Skvělé nápady, prostředí, vtipy a v neposlední řadě i povedený český dabing. 90% ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho dílu jsem si řekla, že asi nejsem ve správném rozpoložení na takovou pohádku a že příště to bude lepší. Nebylo to lepší ani podruhé. Naprosto nezajímavá pohádka s nesympatickými postavičkami, stupidními dialogy a otravnou hudbou. Jsem ráda, že když jsem byla dítě, hrál Kulík, Dulík, Bulík a ostatní. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

brutální:-)) rád bych pak citoval uživatele Dudek:Absolutně nezajímavá blbost, kterou už několik dlouhých týdnů sleduji na satelitu. :-))) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Necítíš nic? Ten smrad. Takový ten smradlavý smrad. Smradlavý smrad co smrdí smradlavě!" Spongebob co nosí krátké kalhoty a bydlí v ananasu je nesmírný sympaťák. Příběhy s ním jsou správně trhlé a šílené, což je jen dobře! Český dabing je také více než povedený, např. pan Krabs má výborný pirátský hlas. Zároveň je také poznat, že příběhy nejsou určené jen dětem, některé scény jsou vyhnané až do parodičnosti, takže si na své přijdou i dospělí, pokud tedy dokážou zkousnout, že hlavní hrdina bydlí v ananasu. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Na nesmyslnost a hloupé fungování světa jsem zvyklý z jiných animáků, nicméně Spongebob nám to ukazuje ve větším měřítku, a celkově to funguje. Je to vtipné a některé epizody jsou originální, nasměji se u nich i když humor může někomu připadat trapný (nýbrž přece jen se jedná o seriál pro děti), nicméně najdou se tu i epizody, které jsou nevýrazné a nejsou tak vtipné. Každopádně jako celek se jedná o příjemný animovaný seriál u kterého divák vypne mozek, baví se a zamiluje si všechny postavy (i toho lakomce Krabse). Přece jen v každým navždy zůstane malé dítko, které rádo kouká na pohádky. 9/10. ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Spongebob? Spongebob..? SPONGEBOB!!! Ty jo, při prvním pohledu by člověk řekl- animák pro děti. Při bližším ohledání se vám ale něco nezdá.. Ano, spongebob je přijetelnej flák i pro starší publikum (a nemyslím tim jen 10-ti letý děti). Možná mi to přijde poněkud zkreslený, ale svým způsobem mi to v něčem připomíná Shreka. To je taky na první pohled jenom "animák pro děcka" ... Některý vtípky jsou pro děcka moc. Já ale tenhle seriálek fakt sleduju rád a snad to vydrží. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Nápad - mluvící houba v kalhotách, která žije podvodou, společně s celým prostředím se mi neskutečně líbí. Jenže pak přijdou dialogy a zápletky, které všechno potápí. Občas´se najde nějaká ta perlička, ale ta se stejně utopí mezi kopu dle mě neuvěřitelně stupidních dialogů... ()

elishia 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi pár epizod než jsem tomuto seriálu přišla na chuť. Sledovala jsem ho v holandském dabingu a to byla půlka legrace, protože holandský spongebob se směje tak úchylně, až jsem dostávala záchvaty smíchu. Anglická verze taky vtipná, ale česká nic moc. Škoda, že se to nikdo nesnažil česky dobře nadabovat, mohlo by to být super. Ale každopádně zařazuju do seznamu “pohádek”, které jednou budu pouštět svým dětem. ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi demencí a genialitou je občas nepostřehnutelná...původní nutkání ke zvracení se mění ve fascinaci bizarním světem a ještě bizarnějšími postavami a situacemi. Oheň na dně oceánu, pavučiny na podmořském hřbitově, šílená veverka ve skafandru, samotný Spongebob... ()

paphaja 

všechny recenze uživatele

Prostě a jednoduše nemusím tehle typ humoru a asi mu nikdy nepřijdu na chuť. Jediné co alespoň dvě hvězdy, které dávám obhajuje, je veverka. Bez ní v seriálu bych už nejspíš byla nucena utopit televizi.. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď po nemecky, no mám pocit, že som videl všetky časti a veru, chápal som to aj keď s nemčinou nemám skúsenosti. SpongeBob je felgma ako sa patrí a spoločne s Patrickom vytvárajú tú najvtipnejšiu a najretardovanejšiu dvojicu v dejinách ľudstva. ()

Reklama

Reklama