Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední živé vystoupení krále popu v newyorské Madison Square Garden. V exkluzívním záznamu hvězdné show dále účinkují Elizabeth Taylor, Justin Timberlake, Whitney Houston, Beyoncé, Usher, Liza Minneli, Samuel L. Jackson, Gloria Estefan, Destiny´s Child, Shaggy a další. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Popová ikonka, jejíž bublina byla hodně nafouknutá, ale naštěstí díky pohlavní bizarnosti a etnické nezakotvenosti jejího stvořitele rychle vyhasla a splaskla... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Září 2001 - Michael Jackson slaví třicáté výročí začátku své sólové kariéry po prvním hitu "Got to Be There" a zároveň po znovushledání se svými bratry, když se poprvé od roku 1984 spolu postavili na jeviště a společně zapěli hity Billie Jean,Beat it, The Way You Make Me Feel, Black or White a Rock My World. K vidění jsou i Samuel L. Jackson a Elizabeth Taylor v rolích uvaděčů. Kromě Jacksona a Taylor se zde vyskytne ještě jedna mumie, ale o tom raději nebudu mluvit. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Doufám, že jsi tam na hoře štastný. My na tebe a na to, co jsi krásného udělal všechno pro tenhle svět, nikdy nezapomeneme. Nikdy ! Mír s tebou, Mikeu . . . ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Perfektní show,která vyšvihla krále popu opět mezi elitu...bohužel v předvečer zboření dvojčat,takže se na toto vystoupení lehce zapomělo...nevim proč!:-) ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen kousek, ale Michael Jackson přesvědčoval o svém pěveckém a tanečním nadání. A zážitkem jsou pohledy do publika, které je naladěno na stejnou vlnu jako vystupující. A to je zárukou pohody. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený koncert největší popové hvězdy všech dob. Ze začátku sice trochu nuda, když Michaelovy písničky zpívaly jiné hvězdy, ale jen co vylezl na podium samotný král, bylo okamžitě o zábavu postaráno. Skvělá show. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento koncert sice nedosahuje kvalit koncertu z roku 1992 z Bukurešti, ale s přihlédnutím k faktu, že jej Michael odzpíval a odtančil ve věku 43 let nutno přiznat, že dynamikou a tanečním rytmem by mu sotva který i mnohem mladší zpěvák stačil. Skládal hudbu, zpíval, tančil a natáčel fenomenální klipy. A to je na jednoho kluka docela dost. Je možné ho zatracovat nebo se mu vysmívat pro jeho extravagantní chování, ale to nic nemění na jeho hudebním talentu. Ráda ho poslouchám a ráda se na něho dívám a tak mi zařazení jeho koncertu do vysílání o půl čtvrté ráno připadá trestuhodné. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat (alespoň my střízliví fandové MJ), tohle nebyl Michealův nejlepší koncert. Ale rozhodně ani jeho nejhorší. Prostě už to byl do jisté míry člověk hodně unavený životem. Přesto i tehdy dokázal (a bohuže naposledy), že je králem popu, kterého z trůnu nikdy nikdo nesesadí. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jen je škoda, že to nebylo naživo, jen vždycky nějakej útržek a konec. To bylo špatný. Proto nedávám plný hodnocení. Jinak: písničky geniální, provedení technický a taneční úplně dokonalý a vůbec celá produkce dokonalá. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Koncert s výbornou atmosférou, při pohledech do publika bylo vidět, že se lidi skvěle baví. Co dalšího je účelem jakéhokoliv koncertu? ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Výborný kocert, který shrnuje bohatou hudební kariéru Michaela, vynikne například píseň Beat It s "výbuchem" pódia nebo duet Michaela a Britney Spears "The Way you make me feel" (zde také velmi dobře vynikne že Britney oproti Michaelovi vůbec neumí zpívat:-) ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Proč je hodnocení tak rozporuplné? To je přece jasné, nehodnotí se ten koncert, ale sám protagonista... Michael byl, je a bude vždycky legenda v tom smyslu, že postavení jaké měl už nikdo nikdy nedosáhne (ehm, myslím postavení v popmusic...). Na tom už nikdo nic nezmění, jenom se to někomu líbí a někomu ne, toť vše... Mám teda radši jeho live openair koncerty (v čele s nepřekonatelnou Bukureští) ale tahle show byla mimořádná právě svými hosty, rozhodně pro fanoušky MJ povinnost... ------ Hodnocení: 85% ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších živých MJových vystoupení za celou kariéru. Byl ve výborné formě, očividně si to celý užíval, nejde opomenout ani velmi slušný výkony ostatních účinkujících a celkově vysloveně pozitivní atmosféru. Řekla bych, že lze doporučit pro nefanoušky, kteří občas mají chut' na nějaký to "best of"... ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

... sešla se spousta hvězd. Co mě utvrzuje v tom, že Jackson byl performer par excellence? ... pravá show začala, jeho vstupem na jeviště. Co dodat? Snad jen, jedno z nejlepších provedení Billie Jean, takřka magicky konec písně. Jediné živé vystoupení s písní You Rock My World. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

nemám k tomu slov, úžasný, poslední vystoupení v tv, Michael je pan zpěvák a už nikdo na něho nebude mít, byl to a je úžasný člověk, s obrovským srdcem, co na tom, že byl možná podivín? milovala jsem ho už od mala, a navždy zústane v mém srdci, jako nejlepší zpěvák, obrovský talent, dříč, miloval děti, přírodu, a média ho zničila, ale bude navždy žít v nás co ho obdivovali a byl pro ně vším. ()

Reklama

Reklama