Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cosby není co bývál a jeho humor bohužel s jeho stářím upadá. Ještě, že se tenhle herec chystá do důchodu. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv svým způsobem mám Cosbyho docelá rád a umí být vtipný, tohle dílko mě zas tak moc nenadchlo a ani nepobavilo..., ale ani neurazilo.. Sentimentální příběh živitele rodiny, který po své smrti "honí" životní pojistku...pro zabezpečení svých potomků... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Elliot Hopper je úspešný bankový úradník. Schyľuje sa ku jeho povýšeniu na lukratívne platené miesto. V práci sa mu darí. Mimo to je aj otcom troch detí. Po smrti manželky ich musí vychovávať sám. Celkom mu to ide, až do chvíle, keď nasadne do auta bláznivého, zrejme poriadne sfetovaného, taxikára. Šialená jazda preplnenými ulicami mesta s týmto pomäteným uctievačom diabla sa skončí tak, že prerazia zábradlie mosta a zrútia sa do hĺbky. Elliot túto nehodu neprežije. No jeho život pokračuje aj po smrti. Stane sa z neho duch. Naďalej však musí zvládať svoje zamestanie, ľúbostný vzťah a najmä nesmie zanedbať starostlivosť o svojich potomkov. Známy afro-americký komik Bill Cosby v bláznivej, detskej, duchárskej komédii. "Otec je duch". *** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pěkný film na sobotní večer. Nejlepší byl začátek a konec. Prostředek na mě působil jen tak, aby se prostě vyplnil čas, aby se mohl tenhle film považovat za celovečerní. Pár světlých momentů tam přesto bylo. Šťastný konec to nakonec zachránil. Prostředí duchařiny mě vždy táhlo a tohle byl jeden z prvních filmů, který jsem s touto tématikou viděl. Proto se na tenhle film čas od času rád podívám. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to přeci příjemná duchařská podívaná, ne? Ale jo, asi byste mě dokázali přesvědčit o tom, že se jedná o ptákovinu - ale o tu z povedenějších. Dvě hvězdy si schovejte pro horší! ;-) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie na jedno pohodové shlédnutí. Film má velmi dobrý, ale zase bláznivý příběh. Vtipných a zajímavých chvil je zde dost. Filmu chybí lehce vážnost a něco k tomu. Hůře to dopadnout ale nemohlo. Takže to hodnotím na slušných 63% = *** ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

No jo, není to žádné veledílo, ale za dialog - Uctíváš Satana? - Já jsem Satan si to tu třetí hvězdičku zaslouží... ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neškodná rodinná komedie na víkendové odpoledne. Bill Cosby je správný sympaťak a jako duchovi mu vtip vůbec nechybí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuctová "sitcomová" černošká komedie, která se pokoušela přiživit na úspěchu Ducha... strašila však publikům především neskonalou nudou, kterou ani těch několik málo povedených forků nedokázalo zahnat.... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tony Ricker je jedinej kluk, co si mě kdy všiml !! A já s ním na to rande půjdu !!" - "Jedině přes moji mrtvolu !!" - "Přesně tak !!" ;) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Rodinný film s Billem Cosbym v roli ducha. Je zde pár velmi decentních humorných vložek u kterých se pousmějete. Děj není zas až tak špatný. Je to takový průměr. Hodnocení: 45% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Milá, svižná a vtipná duchárska komédia, ktorej Bil Cosby dáva iskru, bez neho by to asi dopadlo oveľa horšie - alebo možno aj lepšie. Vyberte si. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám na tie hodnotenia tak napriek slabším hereckým výkonom zrejme ste nepochopili, že to je film určený pre deti a mládeš. Mám pocit, že vela ludi čaká od filmu násilie, zbrane, krv, drahé autá, sex, vulgarizmi, tvrdu modernu hudbu a to v takomto filme predsa nemá byť a podla toho to treba aj hodnotiť. Dve hviezdíčky su podla mňa málo za tento film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bill Cozby v 90. rokoch uplne vyhasol, mal este cosi do seba kym hral vo filmoch, co tocil isty Sidney Poitier, tu sa uz len trapi, nechcem byt zbytocne vulgarny, ale tu hral hovno : 30 % ()

Reklama

Reklama