Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Karush 

všechny recenze uživatele

Miestami je to nedomyslené a plné hlúpučkých nezmyslov, ktoré docení menšie publikum, ale tento film na druhej strane staršiemu publiku má čo povedať- starajme sa o svojich blízkych, pokým sa ešte dá, my sa naopak radšej zaoberáme nezmyselnejšími vecami, zaujíma nás každodenný život pre nás úplne cudzích ľudí, a tým premeškáme o moc dôležitejšie a krajšie veci a veľakrát si to ani neuvedomíme. Podobné filmy: Neviditeľný na úteku, Láska z nebies. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Na Cosbyho jsem nikdy nekoukal a neviděl snad žádnej film od něj a vůbec mě to nemrzí. Tohle někomu příjde vtipný? Kdyť ten negr vůbec neumí hrát. Jeho humor je na bodu mrazu a ten jeho ksicht je strašně nesympatickej. Naštěstí alespoň zbytek herců něco hraje a neni to uplně nekoukatelný. Sice jsem se přemáhal ale dokoukal jsem to celý, takže si to * zaslouží. Za snahu. Ale popravdě něco tak špatnýho už jsem dlouho neviděl. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Duchařských komedií bylo na konci 80. let hromada a tato zrovna nevyniká. Nicméně má pár zajímavých a vtipných postřehů a nápadů, takže bych ji neváhal zařadit mezi lepší polovinu. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Není nad to stopnout si sympatického taxikáře a zažít s ním vzrušující jízdu bez zábran. Když řekl taxikář "uznáváš satana jako nejvyššího pána", tak jsem se málem potrhal smích a odpověď Billa Cosbyho "já jsem satan", je více než originální. Nečekejte více než průměrnou komedii, která vás ale ničím neurazí. Pár míst je opravdu vtipných a ten zbytek přežijete. ()

Katy86 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně pořádně nevím, proč jsem dala tak vysoké hodnocení, ale tento film mě docela zaujal tou nápaditostí a hlavně hercem Billym Cosbym. Podle mě je to dost dobrý herec a zaslouží si uznání. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábavka určená pre televízneho diváka, ktorá vás ani neodradí od prepnutia na iný kanál, ale vás ani nepresvedčí o tom, že by ste ju mali v blízkej budúcnosti vidieť znova. Pre poobednajšiu pohodu v kruhu rodiny to určite nie je zlá voľba. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Bill COsby svůj vrchol prožil v Cosby Show a tohle už jsou jen zbytky jeho umu. KOmedie je to nic neřešící, odpočinková. Sem tam se opravdu zasmějete, ale častěji to jen vyčaruje mdlý úsměv ()

G_I_S_M_O 

všechny recenze uživatele

Příjemná, komedie, kterou jsem měl v dětství velice rád a až včera jsem na ní náhodně narazil a musel si jí pustit. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Cosbyho show mi nevadí, ale tenhle film je možná zbytečnost. Sice nikoho neurazí, ale nepamatuju si, že bych se zasmál více než jednou. Moje hodnocení: 40% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tato fantasy komedia ma bavi zakazdym,ked ju vidim a nikdy ma neomrzi,filmy o duchoch mam velmi rad a tento bol fakt pohodova zabava na prijemne straveny vecer...:-) ()

Reklama

Reklama