Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Velké sólo pro Billa Cosbyho, který v pohodě utáhne i celovečerní film. Příjemná podívaná, která neurazí a pobaví. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová komedie, kterou mám rád. Bill Crosby umí a roli si viditelně užívá. Za zmínku stojí hláška: Vy jste Ďábel ! - Nééééé, jsem od telefonní společnosti :D ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to taková scifi pohádka, stačí jednou a dost. Některé scény byly trapné jako je jízda v taxíku s nějakým satanistickým zhulencem apod. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem se na to mohla dívat pořád. Pro mě tenkrát skvělé efekty - chodící oblečení bez hlavy apod :) každopádně v hlavě mi zůstaly už jen scénky s taxikářem a proniknutí Cosbyho telefonním sluchátkem k příteli jeho dcery. Doteď si to kolikrát přeji umět, když s někým telefonuju (hlavně v práci) ()

Matysek__k 

všechny recenze uživatele

Pohodová duchařská komedie s Bill Cosbym , který hraje otce s třemi dětmi a nešťastnou dopravní nehodou se stane duchem. Jak to už u amerických filmů bývá, má šťastný konec a duch si najde cestu zpět do svého těla. Film jsem viděl poprvé po dvaceti letech od svého vzniku. Komedie to není zase až tak vtipná, ale 3* si zaslouží. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ak by som to nevidel ako dieta, neviem ci by som dal viac ako jednu, ci dve*. No kedze sa mi to pacilo ako decku a videl som to neraz pocas vikendov, tavam kolko davam. ()

mover 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, navíc se skvělým Billem Cosbym, děj doplňuje i zajímavých pár triků a vtipných efektů. Není to ještě tak prvoplánově přehnaná stupidní šaškárna jako spousta pozdějších filmů z 90.let, děj není založen na mluvících psech a bezduchých střílečkách ale naopak oduševnělým (doslova) vztahem hlavní postavy k rodině, k práci a životu. Film není ani zezačátku ani v průběhu nudný, naopak pořád rychle odsejpá a když už se zdá, že se může vše rozjet naplno, jsou tu závěrečné titulky. Jen víc takových snímků. ()

Reklama

Reklama