Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Spock 

všechny recenze uživatele

Není nad to stopnout si sympatického taxikáře a zažít s ním vzrušující jízdu bez zábran. Když řekl taxikář "uznáváš satana jako nejvyššího pána", tak jsem se málem potrhal smích a odpověď Billa Cosbyho "já jsem satan", je více než originální. Nečekejte více než průměrnou komedii, která vás ale ničím neurazí. Pár míst je opravdu vtipných a ten zbytek přežijete. ()

mover 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, navíc se skvělým Billem Cosbym, děj doplňuje i zajímavých pár triků a vtipných efektů. Není to ještě tak prvoplánově přehnaná stupidní šaškárna jako spousta pozdějších filmů z 90.let, děj není založen na mluvících psech a bezduchých střílečkách ale naopak oduševnělým (doslova) vztahem hlavní postavy k rodině, k práci a životu. Film není ani zezačátku ani v průběhu nudný, naopak pořád rychle odsejpá a když už se zdá, že se může vše rozjet naplno, jsou tu závěrečné titulky. Jen víc takových snímků. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám na tie hodnotenia tak napriek slabším hereckým výkonom zrejme ste nepochopili, že to je film určený pre deti a mládeš. Mám pocit, že vela ludi čaká od filmu násilie, zbrane, krv, drahé autá, sex, vulgarizmi, tvrdu modernu hudbu a to v takomto filme predsa nemá byť a podla toho to treba aj hodnotiť. Dve hviezdíčky su podla mňa málo za tento film. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Miestami je to nedomyslené a plné hlúpučkých nezmyslov, ktoré docení menšie publikum, ale tento film na druhej strane staršiemu publiku má čo povedať- starajme sa o svojich blízkych, pokým sa ešte dá, my sa naopak radšej zaoberáme nezmyselnejšími vecami, zaujíma nás každodenný život pre nás úplne cudzích ľudí, a tým premeškáme o moc dôležitejšie a krajšie veci a veľakrát si to ani neuvedomíme. Podobné filmy: Neviditeľný na úteku, Láska z nebies. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem se na to mohla dívat pořád. Pro mě tenkrát skvělé efekty - chodící oblečení bez hlavy apod :) každopádně v hlavě mi zůstaly už jen scénky s taxikářem a proniknutí Cosbyho telefonním sluchátkem k příteli jeho dcery. Doteď si to kolikrát přeji umět, když s někým telefonuju (hlavně v práci) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama