Reklama

Reklama

Tlapková patrola

Trailer

Obsahy(1)

V Adventure Bay se schyluje k velké události. Neohrožená Tlapková patrola totiž zažije svoje nejnovější a speciální dobrodružství v kinech na velkém plátně. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí úplně nové epizody, ve kterých bude mít své místo a důležitý úkol každý z členů skupiny a jeho zvláštní schopnosti. Tedy požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma i letecká záchranářka Skye. Tlapková patrola má vždy správný směr a vždy najde řešení. Ať se stane cokoliv, Ryder a tlapkový tým nakonec zachrání situaci. Tentokráte si psí parta záchranářů bude muset poradit s nešťastnými tučňáky, kteří přistáli v lodi na nesprávném místě a potřebují se dostat do svého mrazivého domova. Pokusí se přijít na kloub tomu, co trápí krávu Bettinu, zachránit auto uvězněné na rozbitém mostě, vyřešit situaci s majákem a velkou nákladní lodí a taky zkusí uvést do pořádku zmatek, který ve městečku způsobila velká soutěž melounů. Úkolů je více než dost, takže tlapky vzhůru do akce! Už žádný pláč a žádný vztek, Patrola má na vše lék. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (15)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Klíčová věta zní: "Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí úplně nové epizody..." Zapomeňte totiž na to, že by si tvůrci dali práci s vymyšlením filmu nebo nedej bože spojili epizody "na pokračování" do celku, který by se uváděl jako film v kinech. Ani omylem, tohle je protě sled jednotlivých cca 10minutových epizod. A že by to třeba byly epizody nějak vizuálně vyumělkované? Zapomeň, trotle, a koukej sypat, od roku 2013 a už tehdy nijak oslnivých TELEVIZNÍCH kvalit jsme nic nezměnili, a chceme Tvoje prachy, nic víc, nic míň. Kdyby je alespoň nechtěli za epizody, které jsou co do logiky děje a základního zasazení silně pod úrovní toho, co si z první řady pamatuju jako celkem snesitelnou neškodnou zábavu pro děti, s roztomilými psíky v hlavních rolích. Pokud někdo nechá běžet děj za bílého dne, a pak ozřejmí, že tohle a tohle se může dít jenom v noci, tak je to známka naprosté retardovanosti, lenosti a ubohosti, kterou jsou schopné a ochotné přejít jen předškolní děti. Jinými slovy - pokud se Vám chce dát 180 za lupen plus nasypat chudákovi provozovateli multikina za nějaké ty pamlsky, nech sa páči. Mně ale prostě pořízení DVD "na furt" vychází jako výrazně lacinější podnik se srovnatelným benefitem v podobě dětského nadšení. A doma navíc budete dětem moci dopřát nějakou tu zdravější potravu:P Tohle je prostě od tvůrců srabárna první třídy, která si víc než 40% nezaslouží. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Televiznu Labkovu patrolu zerie cela nasa rodina, hlavne tej najmladsi kus a preto vylet do kina bol povinna jazda. Ale kto pricetny by cakal, ze v kine nedostane plnohodnotny filmovy kus, ale 5 serialovych dielov a k tomu uplne priserny slovensky dabing? Pri ohlaseni piateho dielu som mal pocit, ze si zoskrabem tvar od nudy a znechutenia. "Kinova" labkova patrola je dokonalym dokazom toho, co patri a co nepatri do kin. Je uplne absurdne, ze si toto niekto dovoli pustit do kinodistribucie a zostava pre mna len dufat, ze sa to nestane novym trendom. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Seriál nesledujeme, ale film teď musíme pouštět každý den. Kluci si zatančí, zazpívají a 70 minut o nich rodiče ani neví. Za ten týden jsem celý film už tak dvakrát viděl. A ani na něj nemusím nadávat jako většina z diváků, co seriál pravidelně sledují. Že jde jen o slepeninu několika dílů? I kdyby, tak v tom problém nevidím. Ale ani mi to nepřijde jako pravda, když filmem prostupuje několik pokračujících dějových linek (problémy minulosti u Chase, starosta Humbdinger nebo nová členka patroly Liberty). Je to seriál pro hodně malé a rodiče mají spíš jen utřít hubu, tak se jinak těžko hodnotí. Moje děti by ale filmu daly okamžitě plný počet. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Labky získavajú nové schopnosti a tak sa celovečerné dobrodružstvo môže začať. Prevedenie: Labková patrola je priemerný animák z produkcie Nickelodeon, čo znamená jednoduchú animáciu, pestré farby, jasné postavy, ktoré si buď okamžite obľúbite alebo nie. Nečakajte vrstevnaté postavičky, tu je každý vykreslený od začiatku a viete, čo od neho čakať. Ale zvieratká sú farebné, majú zapamätateľné zamerania (požiarnik, technik, mechanik, poliš) a spolu im to ako-tak ladí. 35% ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

5 seriálovejch dílů vmáčknutých do 70 min za 180CZK v multikině na osobu. Jasně nebyl jsem tam sám a synek si to užil a těch 70 minut bylo čistýho času bez reklam, ale i tak mohli se vytáhnout alespoň filmem a ne serošem. Užil jsem si víc animáků než tento ,ale úplná hrůza to taky nebyla. ()

KukulienkaHO odpad!

všechny recenze uživatele

"Film" Labková patrola sa skladá zo šiestich seriálových epizód. Kto nepozná seriál, ako aj ja, bude v tom stratený. Moje hodnotenie je odpad! nie preto, že by to bolo až tak hrozné a nepozeratelné. Je to z dôvodu, že takýto počin nemá čo v kine robiť. Nickelodeon skrátka chcel zo značky vyťažiť viac peňazí, tak pospájal doposiaľ nevidené epizódy dokopy a vytvoril z nich akože film. Čudujem sa, že mu to vôbec dovolili pustiť do kín. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý "celovečerný" snímok zostavený z príbehov o Tlapkovej patrole, ktorý sa dostal do kín. V prvom rade je treba povedať, že tento snímok je vlastne komplilátom prvý šiestich epizód zo šiestej série tohto animáku, takže tí, ktorí videli seriál, je ozaj zbytočné, aby sa vôbec namáhali dať peniaze za lístok do kina. Pre mňa je to len bohapustý pokus vyžmýkať peniaze ešte aj z kín a pritom sa tu nejedná ani o jeden jediný nový príbeh, čím samotný trailer trošku zavádza. 30 % ()

Ms.Iris 

všechny recenze uživatele

Ísť do kina so synom na film Labkova patrola a dostať pár sérii, ako keď mu to púšťam z youtube... sklamanie. On si to síce užil (3r.), no ja vravím, že nie. Toto v kinách nemá čo hľadať..... ()

cccGlenisla 

všechny recenze uživatele

Šťěňata z Tlapkové patroly získají superschopnosti a znovu zachraňují městečko. Dětem (3 a 5 let) se to líbilo moc a to je asi to nejdůležitější, ale mně to přišlo málo na to, aby mělo smysl jít na to do kina. Po půl hodině reklam, přišel film, který trval 3/4 hodiny včetně úvodních a závěrečných titulků. Tedy jen o málo delší, než jeden díl seriálu. Po něm následovaly ještě 3 krátké filmy, ty se dětem taky líbily. Já nějak nevím, jestli vám to mám doporučit, nebo ne. Špatný to nebylo, ale dobrý taky ne. Kdybych si mohla vybrat znovu, vzala bych děti raději na novýho Lvího krále a na Patrolu bych s nima koukla doma. ()

Jackal07 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti samotnému seriálu, i když jsem nucen se na to s malou dívat (je fakt, že u toho stejně většinou usnu). Má to spoustu much od zastaralé animace po čím dál stupidnější zápletky, ale je to sem tam "akční", zdůrazňuje to partu, není tam žádné násilí, takže proč ne. Ale takhle vyždímat prachy tím, že bez ladu a skladu spojím pár epizod dohromady je trapné, trapné a ještě jednou trapné. ()

kremenak 

všechny recenze uživatele

Kolik je vam proboha let,ze hodnotite film pro male deti.Mam 6 letou dceru a ta to miluje.Pokud chcete hodnotit tento film,nebo serial,zeptejte se nejdriv vasich deti ()

Reklama

Reklama