Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Lion King Jedna A Půl je rozhodně férovější titul než Lví Král 3, ať už bez hakuny nebo s matlákem. Ač dobou vzniku nejmladší (a rovnou na DVD směřovaný) díl série, nemá nárok na nic jiného než na označení za trapnou snahu vydolovat po deseti letech ještě něco z dobře uleželých pozůstatků Lvího Krále, čemuž naprosto odpovídá v americké distribuci přiznaná "provázanost" (což je asi podobný eufemismus jako že Zeman, Trump a Putin jsou výrazné osobnosti se specifickým stylem komunikace s veřejností) s legendárním animovaným spektáklem. O čem to je? O tom, jak Timon a Pumba čučí v domácím kině na prvního Lvího Krále, a vysvětlují průběžně, jak se to vlastně celé seběhlo z jejich pohledu, přičemž se ukáže jak se poznali, a jak se ve forrestgumpovském duchu nachomýtli tu nebo náhodně vypomohli tamhle. A vznikají přitom rozličné "humory" založené na pádech na tlamy (jsou to zvířata, ne?) nebo na smrdutých kančích větrech. No zkrátka bžunda jako na TV Barrandov. Jediné štěstí je, že je to tak krátké. Nic to nemění na tom, že jde o úplně zbytečný film, který nemá žádnou vlastní hodnotu, a žije jen a pouze z přisátí se na první díl. 50 %, protože to má alespoň jakous takous vizuální kvalitu... a hlavně si ještě pamatuju, jak jsme se smíchy váleli u blbostí typu Taz-Mania;) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Don Harper: 1. Grazing in the Grass ,2. Digga Tunnah Dance ,3. That's All I Need ,4. Hakuna Matata ,5. The Lion Sleeps Tonight ,6. Jungle Boogie ,7. Timon's Traveling Theme ,8. The Good, the Bad and the Ugly ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli se tentokrát míří už jen čistě na nejmladší publikum, funguje to. Tahle zvířecí dvojka totiž pořád dokáže rozesmát a díky hrátkám ve stylu "víte, jak to vlastně tenkrát bylo?" se jedná o velmi důstojné a příjemně překvapivé završení série. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A tohle je ovšem bomba. Takhle jsem se už hodně dlouho nezasmál. Neksutečně originální a vtipný pohled na Legendu. Timon se honí za nějakou metaforou a Pumbova bublinková lázeň Rulezzz... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Příjemný animovaný film s dvěma vykutálenými borečky - Timonem a Pumbou. Na první díl to nemá, ale i tak je zábava a příběh velmi slušný. 70% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se na dokonalou hudbu u dokonalých plánů jak rozeštvat Simbu a Nalu. Problém je, že si nemamatuju víc. A jo vlastně. Měla jsem krásného Černého Petra s Lvím králem. Strašně bych ho chtěla zpátky. Nala tam na obrázku byla překrásná ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jediný snímek z celé frančízy, na který jsem se po letech znovu nepodíval, ale asi si ještě něco pamatuji. Inspirace Rosencrantzem a Guildensternem je zde jasně kamufláží pro pár dolarů navíc. Zatímco dvojka byla mezi hromadou direct-to-video sequelů něco neuvěřitelného, toto je očividný parazit, ale s tou nejzábavnější dvojkou, se kterým Disneyho společnost přišla. Timona a Pumbau prostě miluju a nepřesvědčí mě ani mučení ve stylu Clockwork Orange. Vypráví se zde o tom, jak se ti dva potkali, dostaneme se do styku s Timonovou rodinou a i když některé postavy tu jsou kriminálně nevyužity (Mufasa, Scar, Zazu), užijeme si aspoň opět hyeny a nová moudra Rafikiho. Ta premisa s Timonem a Pumbaou v kině správně dává otázku stalo se/nestalo, celkem dobrou nadsázku, ale taky vlastně zároveň trochu zabíjí emoce na obrazovce. Pasáž s výchovou malého Simby je bez ironie straaaašně sladká! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a zabávnější než oba předešlé díly, Timon a Pumbo jsou prostě skvělí, vymizela melodramatičnost prvního dílu i nedotaženost druhého a vznikl skvělý a velmi vtipný film pro celou rodinu ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úlet, ktorý bez dobrej znalosti jednotky dosť stráca na humore. Pri dobrej znalosti jednotky však dochádza k prílišnej citácii a tak trochu nude... Stopáži by som ešte viac ubral a bol by to super DVD bonus. Takto je to prerastený guláš bez príbehu a rozprávkovej atmosféry... Originálny názov Lion King 1½ je celkom výstižný... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování Lvího krále. O něco lepší než druhý díl, na druhou stranu horší něž díl první. Některé hlášky si budete opakovat neustále dokola. Slušné zakončení téhle série. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takunda má táta mi nějak nikdy moc neohromilo a to ani samotný Lví král. Ale jako pohádka to splnuje ty kritéria. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh jednotky šiel bokom a všetko bolo otočené na srandu. No, ak sa neurazíte napr. pri znevážení scény klanania, pobaví. ()

Reklama

Reklama