Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Guran 

všechny recenze uživatele

Snímek nás zavede do stran Timona a Pumby a do událostí co se už v předchozích dílech staly, akorát tady to bude v jiném pohledu. Film začíná v kině, Timon zmáčkne ovladač a promítá se nám jejich příběh co zažili. Krásně uzavřená série úspěšného Lvího krále, opravdu před filmařema smekám. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní podívaná, která vtipně doplňuje lvího krále a vysvětlí proč jsou timon a pumba vyhnanci, teda jenom timon, tomu je zde věnováno více prostoru, ale znalci vědí, že pumba byl vyhnán kvůli smradu, který zde má svou nezastupitelnou roli. jen tak dál, disney udělal částečnou parodii na vlastní dílo a podařilo se. ()

MorningStar 

všechny recenze uživatele

„Kopeme, abychom se skryli, a skrýváme se, abychom mohli kopat.“ Což o to, vtipné to je. Koneckonců Timon s Pumbou byli vždycky vtipní, o čemž mě přesvědčil už jejich seriál, jenomže když se ohlédnu na začátek filmu, až na jejich vtipnost tu vlastně pohromadě nedrží nic. Příběh je jen jakýmsi bočním vyprávěním pospojovaným scénkami, které v prvním díle platily za ty nejlepší a o to víc zamrzí, že je jejich nejnovější bratříček shazuje. Lví král 3 totiž odsunuje všechnu vážnost, která se mi právě na prvních dvou dílech tolik líbila. Klanění poddaných, Simbova píseň, drama v rokli, s tím vším hlavní dvojice pořádně zatočí, takže o legraci není nouze, ale tak nějak se nemůžu zbavit pocitu, že zrovna u Lvího krále byl ten vtip až na druhém místě. Příběh je tradičně plný nesmyslů: Timon svůj domov představuje jako hanebnou díru co nemá daleko od pouště a za chvíli je všude tráva, stromy a nedaleko jezírko. A když si divák rozebere tu časovou rovinu, s jakou se tu na první díl odkazuje, začne se to celé bořit jako domeček z karet. Největší záhadou jsou mi hyeny, které si odskakují za Timovovými příbuznými, trápí je, žerou a pak si na sloním hřbitově stěžují, že nemají co žrát. Písničky jsou v pohodě, ačkoliv je tu jedna dosti hnusným způsobem přerušena a paradoxně film nejvíc táhne tam, kde první díl tolik selhával - ve vyhnanství. Ano, ze všech dílů to má snad nejlepší plynulost, jenomže v rámci série je to snad lepší ignorovat. Z dramatu komedii? Děkuju pěkně. Naopak ano, ale jinak ne. P. S. Jak daleko může být ta oáza v poušti od Lví říše? Že vyhnanci z druhého dílu nešli strašit raději tam. Jinak opovažte se mi takhle sáhnout i na druhý díl. Je moc dobře, že ho tvůrci vynechali. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tunelujte-tu-tu-tunelujte... :o) Celovečerné animované filmy sa dajú zaradiť do dvoch skupín. Pred a ovplyvnené PIXAROM. Hakuna Matata je jednoznačne ovplyvnený film pixarovským humorom a disneyovským štýlom animácie. To je aj dôvod prečo je zo všetkých dielov Lion King najvtipnejší. Predošlé časti boli jednoznačne zamerané na detského diváka, no tu si už prídu na svoje aj skoršie ročníky viac ako predtým v Disneyovkách. Taktiež jednoznačný podpis Walta je v prítomnosti pesničiek, ktoré sú cielené hlavne pre deti (mňa, okrem jednej, až tak nebrali). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)

Reklama

Reklama