Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (136)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatné, ale vedle seriálu The Loudest Voice to působí jako takovej čajíček.. Sice asi chápu, že Bombshell je trošku více usazený do reality, ale díky tomu to působí dost bezkrevně a sterilně. Jakoby filmaři chtěli sdělit něco závažného a přitom pokudmožno nikoho neurazit... Nejsilněji tady vyčnívá přirozená Margot R. ale ta nedostává zdaleka tolik prostoru aby to vytáhla o level výše.. Theron je v zásadě taky ok.. Kidman spíše maska.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Víceméně promarněná šance... Film o důležitém tématu, které měl zpřístupnit a objasnit ideálně všem, a přitom taková obyčejná a nepřekvapivá nuda určená zase jen úzkému okruhu diváků. Nejzajímavější postavu hrála Margot Robbie, a to nejspíš proto, že byla vymyšlená, respektive že do ní scenárista zhustil více jiných postav, zatímco Nicole Kidman mě takřka neoslovila a Charlize Theron dopadla jen o málo lépe. Obě ženy prominou, ale druhou nejzajímavější postavou byl Alies v podání Johna Lithgowa, což ovšem tvůrci zamýšleli jen stěží. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Šokující skandál plný sexuálního obtěžování sličných moderátorek, který v létě roku 2016 přiskřípl pyj do zipu poklopce jednomu nemravnému zakladateli prestižní zpravodajské televize FOX News. A co mohlo být pro americké diváky pobuřující, je pro našince vesměs korektní (po)čin, co má hlavně atraktivní herecké obsazení. Vnadných žen se tedy ve zpravodajských tocích pohybuje opravdu značné množství. A vyloženě ošklivá moderátorka se ve zpravodajských kruzích nevyskytuje. Film ovšem nabízí pouze jednostranný pohled na celou kauzu, načež evidentně nadpozemským sebevědomím hýřící ženy jsou popisovány coby veskrze skromné a nenáročné, tudíž neambiciózní a netoužící po kariérním rozvoji, přičemž šok, že mají znenadání u pusy pyj, je pro ně cosi jako vedlejší nežádoucí (d)efekt, se kterým je dobré se vypořádat soudně, lesbicky a feministicky. A je nutno podotknout, že každý chlap, ať už je to dělník na pile či televizní pracovník, má své potřeby (si sáhnout). A tím víc, přijde-li mu na pracovní pohovor Margot Robbie. Samozřejmě naprosto super sympatická, hodná, milá, ta charakterem nejlepší žena jaká existuje. Jen má jedinou vadu - vzhledem si říká o knír z mlíčí. A její kolegyně, Charlize Theron a Nicole Kidman, už nenechají dál spočinout nenechavé ruce otylého šéfa na svých tělech, tudíž vytáhnou proti němu a očistí své vaginy jednou provždy. Tenhle kontroverzní snímek určitě nechce slabší pohlaví činit ještě slabším pohlavím. A všechny ženy v něm táhnou za jednu společnou šňůrku tamponu, neboť tak to je správné. Jay Roach si přinejmenším vylepšil režijní kredit. Margot Robbie je hotová barbie girl. A není muž, slušný, neupocený a vyvoněný, co by si s ní nechtěl hrát. 7/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se spolčíš s ďáblem, čím čekáš, že se ti odmění? Film je standardní výpovědí o naprosto nepřípustném chování a vztazích na pracovišti, což však, bohužel, bývalo (a i bývá) na některých místech normou. Když však jde o televizi Fox, zvyšuje to diváckou atraktivitu. V žádném případě si ale nemyslím, že by si to ty holky zasloužily, nebo že by nadřízený měl právo na něco takového. ____ Film neurazí ani nenadchne, spíš jen popisuje, než že by vyprávěl. Je třeba takové filmy točit a hlavně konečně už brát jako normu, že tohle se fakt nesmí. SHRNUTÍ: Sexualizované násilí na Foxu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa to len hemží blondýnkami a to na obálke nie je ešte Alice Eve, ktorá hrá dokonca ako blondína právničku. Aká to pocta, že nemusí byť každá stereotypne znázorňovaná ako hlúpa hus a zlatokopka! Film je však natočený zrejme skôr pre ženy ako mužov. Znázornenie sexuálneho obťažovania alebo toho, čo niektoré ženy považujú za harašment. Už je to tak prehnané, až sa pomaly muži budú báť povedať kompliment, otvoriť ženám dvere, pomôcť s ťažkým nákupom, proste správať sa ako gentlemani. Keď o to ide tým feministkám, tak klobúk dole, úspešne sa im darí šíriť lesbizmus ako nevyhnutný dôsledok presadzovania názoru, že všetci muži sú predátori a prasatá. No a samozrejme všade musí byť Trump, ľavicový Hollywood za nezaprie. Inak ale výkon Theronovej výborný, možno hodný aj nominácie na Oscara a jej podoba s Megyn Kelly je takmer neuveriteľná. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli své roli si Margot Robbie založila falešný účet na Twitteru, pomocí kterého sledovala co největší počet mladých, pravicově orientovaných žen, aby pochopila nejen Kaylu, ale i její fanatismus. (Duoscop)
  • Zatiaľ čo film je zameraný na sexuálne obťažovanie na pracovisku, Margot Robbie prezradila, že si úplne neuvedomila, o čo ide, kým si neprečítala scenár: „Šokovalo ma, keď som si prvýkrát prečítal scenár, že sexuálne obťažovanie zahŕňa akékoľvek nevítané sexuálne návrhy. Vždy som si myslela, že si to vyžaduje fyzický kontakt, aby to bolo považované za nezákonné alebo nesprávne. Skutočne som ostala v šoku." Margot dodala, že uvedomenie si, že takéto obťažovanie nemusí byť fyzické, ale aj verbálne, ju prinútilo zapojiť sa do filmu. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama