Reklama

Reklama

Pro Evana McCauleyho (Mark Wahlberg) jsou znalosti, které si vědomě neosvojil, a vzpomínky na místa, kde nikdy nebyl, skutečným prokletím. Právě když se ocitne na pokraji duševního zhroucení, kontaktuje ho tajná skupina, která si říká „Infinite". Prozradí mu, že střípky vzpomínek jsou pravděpodobně skutečné, ale pocházejí z jeho minulých životů. Infinite vtáhne Evana do svého neobyčejného světa, kde jen hrstka nadaných jedinců dostane šanci znovu se narodit i se všemi vzpomínkami a dovednostmi nashromážděnými za celá staletí. Evan musí odhalit tajemství minulosti a najít klíč k zneškodnění nebezpečného chlapíka (Chiwetel Ejiofor), který chce vyhladit lidstvo, aby ukončil mučivý cyklus svých reinkarnací. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

V podstatě je to odnož legendárního horského spínače hlav kde si jdou vzájemně všichni po krku prostě jen tak. Nesmrtelnost je zde zastoupená reinkarnací a zkušenostmy. 

Celkem slušná akční blbina u které se divím že nebyla ani v kině. Sice jsem nepochopil pár věcí... Jak může člověk stát za letu na křídlech letadla navzdory zpětné turbulenci nebo jakým způsobem jsou motivováni noshledi hlavního záporáka...? Pojďme všichni společně ukončit existenci jupí!!! No ale, po strânce akce a soubojů... Jako Higlander by to nebylo špatný, jenže ono strašně chce tvářit jako druhý Vanted. No a to trošku skřípe. 

Na Jedné straně tu máme společnost nezapomýnajících na straně druhé fanatické sebevrahy kteří rozhodně zapomenout chtějí... Takže nějakou válku která se vede mezi věčnými již celâ staletí opravdu nečekejte. No a tady ta motivace tu krapet skřípe a vše se nese v tak vážném duchu až je to spíš parodie. Akční jízda na kterou docela rychle taky zapomenete. I když se zdá chystá se dvojka. Takže podobnost s již Jmenovaným Higlander je čistě náhodná... Protože hlavní hrdina  byl prostě kovář a umí si ukovat meč. Aha... A hlavní záporák asi dělal dost do mušket nebo nevím. -_+

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Vážne som už videl aj oveľa horšie filmy a mali oveľa vyššie hodnotenie ako terajších 51% pri Infinite. 

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Začátek vypadal nadějně. Mohl to být zajímavý film. Pak se to zvrhlo v klasický akčňák, kterých jsme už viděli spoustu. Tak zase nic :o(

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

jestli ti je více jak Kristovi na kříži, tak sním kopeček zmrzliny (to sice nevypadá jako trest, ale v průběhu covidhysterie jsem přibral a teď hubnu, tj. ta zmrzka je vlastně trest;-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

cernakus

Jasně kamaráde, teď si na to kápl, jakmile film, seriál, pořad, dokument atd nemá červenou barvu a minimálně 80% tak to vidím jako "nekoukatelnou sračku" to je přesně ono :) 

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To je problém vás mladých snoplů, že jak to není červené, tak vidíte film jako nekoukatelnou sračku ;-) Hodnocení je od 0 do 100% a prostě 50% znamená "dobrý". Tj. dá se to skouknout. Vyloženě to nenudí. Ale není to dílo, od kterého nemůžeš odtrhnout oči natož aby jsi si ho pustil znovu.

Jinak zdejší hodnocení bývá mimo jak pro tebe, tak pro mně, Je to dáno tím, že co člověk, to jiné filmové chutě a jak se netrefíš do chutí ostatních snoplíků tak smůla.

Navíc to, že se zde na CSFD jede jenom 5+1 hodnocení je právě důsledek toho nízkého hodnocení. Odpad lidé dávají mimo předpokládané hodnocení a tak pak zbývá v podstatě matematika typu co hvězda, to 20%. Což je velké rozpětí zejména pro hraniční dílka což je případ zrovna tohoto. I já koketoval mezi dvěma a třemi hvězdami.

No až to uvidíš, uvidíš sám, že více jak 3 nedáš a možná ani to ne.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

cernakus

Jasně že tenhle film bude taková kalsická letní blbina, ale těch 47% je podle málo, film sice neviděl, ale jak už sem napsal, režie i herci sou zkušení a znají se. A možná sám dám filmu tři hvězdičky a do dne na tenhle film zapomenu, ale už sem několikrát přesvědčil, že zdejší hodnocení je občas dost mimo. 

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

JokerBaby

Naopak, Mark to první 2/3 (do prozření utopením) zachraňoval. Dával tomu odhlečený tón aby se tahle scénáristická slátanina nebrala tak vážně. Pak už jel svojí akční standardku a při těch on nehraje.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Není, je to zcela adekvátní. Režie je podivně uchopená, taková nekonzistentní, narativ až příliš doslovný, scénář děsně přiblblý a herecké výkony vyjma Wahlberga a Mantzoukase špatné (což překvapí zejména u těžce přehrávajícího Ejiofora). Necelých 50% není vyloženě ostuda a je to zcela přiléhavé hodnocení. Jednohubka na odpolední nudu, na víc tohle dílo nemá.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

JokerBaby

umpřímně ? Moc nevěřím, zdejšímu hodnocení, Fuqua je zkušený režisér a Wahlberg zase zkušený herec, a už spolu spolupracovali a byť tenhle film, mi příjde takový mix Gemini Man a Jumper, takže ato asi neni žádný filmový zázrak, ale myslím si že to bude dobrá akční jízda a těch 47% to je prostě podhodnocené. 

na příspěvěk reagoval cernakus

JokerBaby

JokerBaby (hodnocení, recenze)

Pán režisér Antoine Fuqua má dobré filmy ale tento mu celkom nevyšiel. Podľa mňa možno aj kvôli Markovi Wahlbergovi. Nuž skúsil  mu dať hlavnu rolu a do filmu dosadiť ale naoplatilo sa . Mám za to že ten film pokazil práve on.

ČO VY NATO ?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, cernakus

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnocení, recenze)

Mark Wahlberg bude mať zase dôvod ospravedlňovať sa pápežovi za filmy v ktorých hrá. Katolíci sa nereinkarnujú. Bože to je loser xD

JokerBaby

JokerBaby (hodnocení, recenze)

Mark Wahlberg , vynikajúxi akčný hrdina. Ale v tomto filme sa mi zdá nejaký pochudnutý. Čo sa deje ?

Na niektorých hercoch neviem prečo sa staroba prejavuje výrazným chudnutím. Že by už tiež starol ?

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

cyphercz

No už jen díky nápadu to rozhodně není obyčejné. Akční film na téma reinkarnace, na žádný si zrovna asi nevzpomenu. Fuqua mě baví, točí dobré chlapácké filmy a Sci-Fi verze Equalizera s Wahlbergem, která vyjde za 2 týdny na VOD mě těší. Velkou pecku nečekám, ale zábavný akční film se Sci-Fi hrátky ( dobře natočený i skvěle zahraný Ano), to mi stačí. Jsem rád za vše, co není podfinancovaná levná nekoukatelná sračka.

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Trailer je v pohode, ale filmu moc neverím. Fuqua aj Wahlberg sú strašne nekonzistentní.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

ta premisa na papíře vypadá velmi zajímavě, bohužel trailer působí jako spíše obyčejná akční jednohubka, ale snad se mýlím a film bude dostatečně kontemplativní... 

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ale hej, vyzera to dobre aj ked som prilis nepobral o co tam pôjde.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Vypadá to zajímavě, jen ta scéna jak to auto vyletí oknem ven, tak z toho trošku bolí oči z toho letu 3D auta :D

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Nevím kdo to tu spravuje, ale Chrise Evanse prý nahradil Mark Wahlberg, plus je známý aspoň základní nástřel děje - Mark "monstrdick" W. hraje týpka, co si pamatuje své dva předchozí životy a připlete se do jakéhosi tajného společenství lidí, co mají plný náhled do svých minulých životů... Zní mi to spíše jako psychologický thriller s prvky scifi než takový Atlas mraků, ale uvidíme...

Související novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (více)

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

07.05.2021

V době, kdy se začíná konečně mluvit o otevírání kin v Česku, americký kinoprůmysl se pomalu ale jistě probouzí z umělého spánku a studia s výjimkou Warner Bros. slibují, že už na žádné další odklady… (více)

Will Smith otrokem

Will Smith otrokem

15.06.2020

K oznámení tohoto filmu si nejspíš tvůrci nemohli přát lepší načasování. Otázka systematického rasismu a rovnocennosti je ve Spojených státech opět jedním z hlavních předmětů konverzace a své k tomu… (více)

Reklama

Reklama