Reklama

Reklama

Život na zámku

(seriál)
  • Slovensko Život na zámku
Drama / Rodinný
Česko, (1995–1998), 44 h 35 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Jaroslav Hanuš

Scénář:

Jan Míka

Kamera:

Jan Osten

Hrají:

Tomáš Töpfer, Kateřina Macháčková, Kateřina Kaira Hrachovcová, Petr Hradil, Jiřina Jirásková, Pavel Soukup, Jana Synková, Lenka Termerová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

V seriálu se potkáme s početnou rodinou Králových, s babičkou (v neodolatelném podání J. Jiráskové), doktorem Králem (T. Töpfer), jeho ženou, profesorkou gymnázia (K. Macháčková), dcerou Simonou (K. Hrachovcová) a synem Otakarem (P. Rajchert). Hlavní osu seriálu tvoří osudy rodiny žijící v menším českém městě. Budeme sledovat jejich snahu o výměnu bytu, radost nad nečekaným dědictvím i smutek nad ztrátou zámku, získání nové ordinace, problémy se zamilovaným synem, nezdárným studentem, i dcerou, která by se ráda stala novinářkou… (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Bodega_Bay k tomuto seriálu (1)

Život na zámku (1995) 

S tímhle seriálem jsem vyrůstala, dost se mi tenkrát líbil a když jsem ho viděla nedávno, nijak jsem se za něj nestyděla...Myslím, že je pořád lepší, než to co se tady točí teď. Nesmrtelný kotelník je pro mě dodnes synonymem lecjakého prasáka.................................................Tak jsem si po čase pustila pár dílů a nevěřím svým očím :-) Všichni si všechno pronajímají beze smluv, hlavní hrdinové, přestože vzdělaní, jsou absolutně finančně negramotní a naivní jako pětileté děti. Myslím, že je to dobré zkouknout pro připomenutí toho, jak izolovaní lidé do skutečného světa vstoupili a diviti se nestačili...A Král to zabil: "Pořád lepší spolupracovat se státem, než s nějakým soukromníkem"!!! LOL :-D ()

Související novinky

Bronislav Poloczek (1939 - 2012)

Bronislav Poloczek (1939 - 2012)

16.03.2012

Po vleklých zdravotních problémech dnes zemřel ve věku 72 let herec Bronislav Poloczek. Pocházel sice z hornické rodiny, ale vzhledem k otcovým problémům s účastí ve 2. světové válce pod britskou… (více)

Reklama

Reklama