Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co mladičký Ben Hawkins pohřbí matku na pozemku rodinné farmy, přidá se k pojízdnému cirkusu, který má namířeno na předměstí dalšího zbídačeného města. Benovy nadpřirozené schopnosti zneklidňují slepého mystika Lodze, ale Samson, který má momentálně cirkus na starosti, trvá na tom, aby Ben zůstal. Toto rozhodnutí rozzlobí Jonese, který si všiml, že mezi Benem a vykladačkou karet Sofií, jež Jonese přitahuje, přeskočila jiskra sympatií. Mezitím bratr Justin, který je kazatelem v kalifornském městečku Mintern, dostane zneklidňující "boží znamení", které v něm probudí tajemnou vnitřní sílu. Ben si klade otázku, zda má nebo nemá s pojízdnou společností zůstat, ale nakonec ho v ní udrží nepředvídaná inspirace. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl by měl primárně nalákat na sledování dalších dílů. A přesně to se Carnivale povedlo perfektně. Mělo to skvělou atmosféru, zajímavé postavy, nejednu skvělou mysteriózní scénu, záhady, dobře se na to dívalo... Trošku se obávám, kam to povede do budoucna, ale toho já se u takových seriálů bojím vždycky. Snad z toho vypadne něco zajímavého, protože ten pilot mě fakt chytl a na sledování dalších dílů mě nalákal určitě. Slabých 5* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento serial som si posetril, zrejme ho vsak nacnem. Prvy diel ma celkom zaujal, hoci sa moc netesim na liniu, zrejme otravnu, s posahanym "ctihodnym otcom". Som prekvapeny, ci vie "mamina" telekinezu, ked ju vedela s kartami, je tam typek, co ma zrejme formu "telepatie", este som zvedavy na "predstaveneho". :) 60% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud rozpačitý start seriálu obecně považovaného za jeden z nejlepších. Určitě je načtrtnuto mnoho teoreticky zajímavých témat ale seriál má v prvním díle zaujmout. A Carnivalu se to moc nepodařilo. ()

Reklama

Reklama