Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S požehnáním Šéfa vymyslí Lodz plán, jak najít Bena, který byl zraněn. Rita Sue zatlačí při vystoupení do pozadí Catalinu. Sofii, která si přečte Stumpyho pohledy, nepotěší to, co zjistila. A Ben pochopí, že některé rány se hojí těžce. Balthus v Minternu je znepokojen vlivem, který získává bratr Justin, a Iris se snaží ze všech sil podporovat bratrovu kariéru. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší epizoda než předtím, která už dost naznačuje, že v nejbližších epizodách musí dojít k něčemu velkému. Taky atmosféra byla silná, ale na pětihvězdičkové epizody Carnivalu nedosahuje. Každopádně teď se těším na to, jak tvůrci zakončí sérii, snad dobře. Silné 4* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne pookrok oproti predoslemu chaotickemu a mdlemu dielu. "Slepec" tvrdo pracuje na "ovladnuti" mladeho liecitela. Konecne i nasa vykladacka kariet asi pochopila, co jej ocka doteraz nepobrali, totiz, "komplikacie" s Jonesym a "blondavou" milfkou. Linia s knazom a jeho oddanou sestrickou, konecne odhalila, ako to bolo s poziarom v kostole pre pristahovalcov. 60% ()

Reklama

Reklama