Reklama

Reklama

Carnivale - Série 2

(série)
všechny plakáty
Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, 2005, 10 h 9 min (Minutáž: 44–55 min)

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Michael J. Anderson, Adrienne Barbeau, Clancy Brown, Debra Christofferson, Tim DeKay, Clea DuVall, Cynthia Ettinger, Carla Gallo, Toby Huss, Amy Madigan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Recenze (7)

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Justin a Ben mají dle očekávání největší prostor, je jim věnováno ještě více času, než tomu bylo v první sérii. Tento čas je na jednu stranu velmi dobře využit, na tu druhou se však zapomíná na spoustu zajímavých vedlejších postav. Když pominu nově příchozí z vypáleného cirkusu, je to třeba Stumpy s rodinou, Ruthie, Lila, ale i Samson. Kdo velkou měrou nezasáhne do dvou zmíněných linií, nemá příliš co říct. Naštěstí jsou obě výborné, Justin prožívá svoji úchylně ďábelskou proměnu a Ben pátrá. Jejich postupné sbližování vrcholící dvěma posledními epizodami potom nabízí ty nejlepší momenty. Benova linie také představí značnou část jeho rodiny, z nichž obzvlášť bratranci musí zaujmout. Až mysticky působící S. je ale po svém zobrazení lehkým zklamáním, pravý opak Managementu, jehož zásadní setkání s Benem je jednou z nejlepších scén série. Což platí i o kukuřičném poli, nejklidnější části uspěchaného závěru. Že by "třetí série nebude, tak ať je toho ve finále co nejvíc"? Minimálně posledních pár minut být nemuselo. 75% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znazornenie "cyklu" v zavere bolo za mna trochu tuctove, ale cesta k nemu a zbiehanie linii boli uchadzajuce. Spolu s vyvojom mladeho liecitela. Zial hlavne atmosfera a mysterium sa postupne kazdou epizodou vytraca a prislo mi uz len ako povinna jazda k zamyslanej poslednej epizode. Mierny nadpriemer. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr si těch 5 zaslouží, ale jen proto, že se jedná o poslední díl. Příběhově jsme se nikam neposunuli a i když finále je zřetelně finále seriálu, úplný závěr, těch posledních několik záběrů ve mě nechává pachuť. Takhle si seriál nezasloužil skončit. A nebo jsem nepochopil celkové poselství, které dává. ()

kissinka 

všechny recenze uživatele

Velmi slibně rozjetý seriál, nejspíš byla plánovaná i třetí série, ke které nakonec nedošlo. To je hrozná škoda, protože otevřený a především unáhlený a odfláknutý konec byl velkým zklamáním. Spousta postav byla napřed slibně "nakousnutá" a nakonec se nehodila do krámu, tak se na ně prostě zapomnělo, přitom by se s nimi dalo nádherně pracovat. Působí to na mě dojmem, jako by na konci docházeli peníze a chtělo se to prostě nějak zakončit.. První polovina série na 5 hvězd, potom postupné klesání.. ()

Reklama

Reklama