Reklama

Reklama

Šípková Růženka

(seriál)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jak už název naznačuje, scenárista využil známé pohádky o probuzení spící princezny, ale jeho příběh není ani pohádkový, ani v něm nevystupuje princezna, naopak je plný lidských osudů našich současníků. Bude nás provázet složitými životními situacemi mladé ženy, která po rozvodu ztratila životní elán. A teprve nové vztahy a nová setkání v ní probudí energii, která doposud jakoby v ní spala. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lacné televízne seriály, ktoré sa na prelome milénia začali objavovať na obrazovkách tuzemských televízií ma nikdy nedokázali zaujať. I v českej produkcii ich zopár vzniklo. No ani jeden z nich za moc nestál. Desať dielny titul "Šípková Rúženka" mi v pamäti utkvel najmä vďaka tomu, že hlavnú úlohu v ňom stvárnila hnusná liberálna ježibaba Verona Žilková. Nie len že má tá ženská v hlave nasraté a vyzerá ako šialený odfarbený netopier ešte ku tomu všetkému je to aj otrasná herečka. * ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám z Žilkové kopřivku odjakživa, už když hrála pionýrskou vedoucí v jakémsi českém seriálu, asi to bylo My všichni školou povinní. Přesto se mi moc líbila v Zapomenutém světle. Ale zbytek její tvorby a ji samotnou hážu do odpadu a seriál (hrála ona vůbec v něčem jiném než ve slaboduchých seriálech?) do odpadu odpadů. Doufám, že se její (ne)povedená Agáta nedá na hereckou dráhu! ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš taková moralitka, schválně používám zdrobnělinu, to dobré z Jana Míky se najde jen málo, vyústění je zkrátka takové, že kámošky na kolech jsou víc, než všechny kopce světa. U Života na zámku mi televizní materiál nevadil, tady spolu s rádobyhlubokou formou dělá seriál ještě levnějším, než jaký ve skutečnosti je. Dřív jsem ho opravdu přecenil, opravuju hned, jak jsem měl čas. 30%. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vcelku kvalitní herci tu provádějí vcelku naivní a nelogické věci. A je to statické, nudné a televizně laciné. Ale co je opravdu strašlivé, je hudba. Něco tak odporného se nevidí, za tohle postavit autora na pranýř a házet po něm výběrové kolekce soundtracků Muchowa, Lišky a Boka, v rozšířeném vydání. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trocha feminismu na našich obrazovkách neuškodí. Václav Vydra jako metař? Super! Seriál jako takový by nebyl úplně špatný, základy příběhů postav jsou i celkem reálné (i když mi přijde, že by se trochu více hodily do devadesátek), ale rozvinutí jejich osudů už snad až příliš šustí papírem a jsou čím dál tím méně uvěřitelné. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Benešově u Prahy a Novém Kníně. (petr.trep)

Reklama

Reklama