Reklama

Reklama

Mrtvé vlaštovky

(festivalový název)
  • Rusko Мёртвые ласточки (více)

Obsahy(1)

Sólista divadla Saša a osvětlovač Kulik se vydávají na ryby kamsi do ruské divočiny. Les okolo je tak prastarý, že zde žijí duchové, například Kikimora. Ta se zamiluje do sympatického a nadaného Saši, který má ve zvyku manipulovat se ženami a zkusí využít i Kikimoru. Ale s nečistou silou není dobré si takto zahrávat, protože zlí duchové nikomu nedávají druhou šanci… (Nový ruský film)

(více)

Recenze (2)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Kvalitní přírodní atmosféra...málo slibované rybařiny...náhled do pěvcovy duše...nikdy nevěř všemu co vidíš...a už vůbec ne malejm Kikinám v lese! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zklamání a velké bohužel u Rusáků to není nic překvapivého.  Operní zpěvák s osvětlovačem jdou na ryby tam potkají Kikimuru (stará babka bez noh) a ta se zamiluje do toho zpěváka on to chce využít pro svůj prospěch (aby ho sbalila dává mu dárky) a odkopnout ji a ona ho prokoukne. Na horor je to slabé Kikimura je tam tak 1 minutu ve své formě pak jinak ve formě jiných lidí a vraždy to nemá žádné jeden chlápek umře mimo záběr a druhý se utopí v bažině nuda. 40 procent ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama