Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Jak jeli k vodě (S01E02)

(epizoda)
  • USA How the Bears Went Swimming
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1965, 12 min

Obsahy(1)

Druhý díl šestidílného seriálu. Medvědi jedou k vodě, a velký medvěd je hodný a udělá ze sebe auto pro malého medvěda. Jenže co všechno to sebou přináší, to by byl malý medvěd radši, aby šli pěšky. Epizoda přesně jako ze života. Kdo má alespoň jednoho sourozence nebo má možnost pozorovat malé děti při jejich hrách, dokáže se vžít do jedné z obou rolí. (grerar)

(více)

Recenze (34)

messiah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se že v případě "Pojďte pane, budeme si hrát" nebudu schopen jít u žádného dílu pod pět hvězdiček. Dokonalost, dokonalost. Velkej vykutálenej medvěd šikanuje malýho medvěda kterej si rád hraje - a opět spusta hlášek. "Jo, a já budu zas to něco a vy budete lidi..." "A tak nakoupili žvejkačky, buráky, Kofolu..." A auto si poroučelo a poroučelo a lidi běhaly, obskakovali a starali se. Výbornej díl! ()

Reklama

VDude 

všechny recenze uživatele

To dr. Orlok: V komentářích k celému seriálu si několik lidí stěžuje, že to na ně působí depresivně. I já jsem to jako děcko spíše neměl rád, teď mi došlo, že to může být třeba tou podprahovou reklamou, cca. 4:21, poté, co dá "autu" žvýkačku a začne mu pomalu nafukovat kolo - Hlasuji pro MÍR!!!, kromě toho taky například roztodivné "skoronápisy" na pozadí (ty jsou však myslím v ostatních dílech). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No prostě opět klasa díl..Co díl to kvalita a originál. Chudák malej medvěd tolik toužil po koupání, ale vypečené hry staršího, z nichž tato byla ta nejvypečenější mu bohužel moc nepřáli:-( Jéé tadle hra je přece vypečenější než všecky předtím:-) Ano, ano ne! Podívejte se, já si strašně rád hraju, jenže vaše hry jsou vypečené hry, vypečené a basta:-)! ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje podprahovou zprávu "Hlasuji pro mír". (davidrohusch)

Reklama

Reklama