Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná, avšak chudá Marina se narodila slepá. Bude její hendikep a společenský status překážkou v lásce k bohatému Albertovi? (TV Prima)

Recenze (8)

Janega odpad!

všechny recenze uživatele

Remake po 20 rokoch dopadol po všetkých stránkach horšie než jej predchodca. Dokonca ani hlavná hrdinka nie je taká očarujúca nato, aby stála za hriech. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie nebo snaha o inovaci Esmeraldy? Musím říct, že herci jsou sympatičtější, ale děj je obdobný a tudíž trapný. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem to na televizi Prima love. Když hned v první scéně muž jménem Fernando při tanci řekne ženě "chci být v té blízkosti" , bylo mi jasné, že jde o žánr pokleslé telenovely pro ženy. Bavil jsem se perlama jako v poslední scéně, která měla navnadit na pokračování: "že tě mrzí , že jsi opustil mého syna" "Mrzí mě to.Bojoval bych o tebe, já tě chci zpátky." ()

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake slavné "Esmeraldy" - tvůrci si v tomto případě opravdu dali záležet a nabízí tak divákům nostalgii se vším všudy, protože jak jinak si vysvětlit, že telenovela z roku 2017 působí v rámci technického zpracování hůř než původní "originál?!" Debilní scénář, mizerní herci a laciná kamera pak celkový dojem nezlepší už vůbec... ODPAD! prozatím ušetřím, hodnotit na základě prvních tři epizod by bylo sakra nefér a nejsem pokrytec jako někdo... Na pár dílů se ještě podívám, ale vzhledem k tomu že toto není "Telemundo," tak pochybuji, že vydržím víc jak deset části... Sin tu mirada = Bez tvého pohledu (seriál tedy s diváky hraje fér hru :), "Slepá láska" = Nevidomá láska (distributor nebere ohled na zrakově postižené :O S tou modeou barvou si snad děláte prdel ne? ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Originál nejsem v podstatě neviděla (když nepočítám pár dílů z dob, kdy si pamatuju z novely možná tak závěrečnou veselku) a proto to pro mě asi bylo i celkem koukatelné... Ale tady opravdu jen jednou a dost, znovu bych to vidět nechtěla. Hlavní linka příběhu mi přišla dost o ničem, jediné za co jsem byla opravdu ráda, tak byl konec, dávalo mi to smysl i když se to spoustě lidem nelíbilo. A jediný kdo mě tam jakž takž bavil, tak Vanessa a Lino... kde opět oceňuji jiný konec než v originále. Změny oproti originálu beru jako velké plus, mohli jich udělat víc. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama