Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seattleský detektiv Daniel Pruitt je vyčerpán nejen vším zlem okolo, ale velkoměstem vůbec, a tak se rozhodne vyrazit s krásnou manželkou Jess na venkov v naději, že najdou klid, který jim pomůže nabrat nové síly. Jejich auto, veterán Mustang z roku 1966, však vzbudí pozornost Bobbyho McKenny, který kšeftuje s drogovým dealerem Jonahem Ganzem a s kumpány Redmondem Sawyerem a Waynem Scuggsem hledá způsob, jak rychle a snadno přijít k penězům. Když Dan nechá Jess nakrátko samotnou, je žena přepadena a brutálně znásilněna. Upadne do těžkého šoku, a když s ní manžel spěchá do nemocnice, srazí se s Bobbyho dodávkou. Vyděšená Jess v Bobbym pozná muže, který ji napadl. Zuřící Dan ho zmlátí do bezvědomí a zamkne v dodávce. Jenže na pohotovosti Jess označí za útočníka ošetřovatele a Dan, rozrušený možností, že napadl nevinného, se okamžitě pokusí ukvapený útok napravit. Jenže mezitím někdo dokončil, co on začal. Uvědomí si, že je v průšvihu, tím spíš, že Bobby byl syn místního šerifa Morgana McKenny. Ten ho paradoxně požádá o radu a pomoc při vyšetřování. V napjaté situaci je napaden šerifův zástupce Dave Forrest. McKenna i Dan si na základě důkazů uvědomí, že Jess neznásilnil a Bobbyho nezabil tentýž člověk. A tak se Dan musí nejen bránit šerifově touze po odplatě, ale také vypátrat, kdo je skutečný pachatel. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

Guzo 

všechny recenze uživatele

V rámci televizních filmů se jedná o nadprůměrný thriller, na který jsem se s chutí podíval až do konce. Sice mi hlavní hrdina nebyl zrovna dvakrát sympatický, ale ta krátká stopáž ho zachránila, takhle to bylo tak akorát. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevim co k tomuhle filmu říct. Nuda od začátku do konce. Bez nápadu, zvratu, akce, myšlenky, lepšího scénáře. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Naprosto sterilní záležitost, v níž nejzákladnější hereckou abecedu zvládá jen James Caan. Scénář nestojí za řeč, přemýšlet budete jen nad tím, zda je nudnější totálně bezcharismatický představitel hlavního hrdiny nebo příznačně nicneříkající název. 20 %. ()

strachon 

všechny recenze uživatele

Na televizák dobrý. Poměrně svižný thriller. Hvězda navíc za koukatelného Johnathona Schaecha se sexy strništěm. :) ()

JP84 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný film,který jsem dokoukal snad až napotřetí.Bez nápadu,bez napětí,bez herectví.Zato plný nezvládnutých dějových zvratů,s unilým scénářem a Jamesem Caanem,který ze sebe moc nevydal. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Za 15 let od vzniku i TV filmu doba pokročila. V současnesti slabsí průměr, maximálně pro odpočinkové sledování v rámci úklidu obývacího pokoje. ()

Reklama

Reklama