Reklama

Reklama

Maličkosti

(seriál)
  • USA Trinkets
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Truchlící teenagerka na nové střední škole najde nečekané spojení se dvěma spolužačkami poté, co všechny tři skončí ve stejné skupině anonymních kleptomanů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály, které mají třeba 50 a více dílů a vy si kvůli nim vezmete pomalu dovolenou, protože se od nich nejde odtrhnout a ještě vám připadá, že je těch epizod málo. A pak jsou seriály, které působí hrozně pohodově, ale mají i hluchá místa a člověk si dokáže představit, že osekané na 100 minutový celovečerák by byly kapánek lepší. A zrovna Maličkosti by byly možná lepší jako film. Protože kvůli nulové originalitě a tuctovým hlavním hrdinkám jsou ty čtyři hodiny dějově dost natahované, ikdyž celkem fajn. ()

Reklama

DeeH 

všechny recenze uživatele

Životy tří dospívajících kleptomanek se protnou na skupinové terapii. Každá z nich si prožívá určité období, ve kterém se musí potýkat s vlastními problémy a především se sebou samými. Nevěrný otec, násilný přítel, nové prostředí, vlastní sexuální orientace, neúplná rodina... to je jen pár z jejich starostí, které se snaží seriál mapovat. Poměrně zajímavé téma, ze kterého se však rozjel spíš další netflix-teenage-seriál. Mrzí mě, že se ta kleptomanie o moc víc než v traileru nerozebírá, podle mě to je nevyužitý potenciál. Pokud však nemáte velká očekávání, může vás tahle oddychovka celkem bavit. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Typická produkce Netflixu (v tom dobrém smyslu - toto je přesně důvod, proč si ho platím). Druhá série dle mne lepší než ta první, taková reálnější a více o křehkosti vztahů i důvěry. Hodně staví na snaze o práci na sobě, myslím, že celkově nejde o žádný spektákl, ale takové trochu indie psychologické zamyšlení nad dospíváním. Celé je to sice o dost nepříjemných a osobních tématech (násilí ve vztazích, sebedestruktivní závislosti, nefunkční rodiče a zklamaní v lásce - ale na druhou stranu o síle přátelství i odpuštění), přesto velmi pohodové (a veskrze americké) pokoukání. ()

44adamko44 

všechny recenze uživatele

Konečne znovu niečo, čo po neúspešných pokusoch Netflixu v podobe I AM NOT OKAY WITH THIS alebo o čosi lepších, talianskych teenegerských seriáloch SUMMERIME, či BABY nadviazalo na úspechy SEX EDUCATION a THE END OF THE F***ING WORLD. Kvalitovo niečo medzi, oplatí sa pozrieť, má to niečo do seba. Ak si dievča a hľadáš teenegerský seriál zaručene si to užiješ. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama