Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po roce stráveném v zahraničí se s Moritzem rozejde jeho přítelkyně. Připraví proto plán, jak ji rafinovaně získat zpět pomocí jedné zásilky extáze. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vizuálnej stránke clkom na úrovni, herci nič moc , asi skúsim nemecký dabing teda respektíve orginálny jazyk, angličtina nebola nič moc v porovnaní so slangom v seriály This is England. Môj postoj k drogám je asi taký, že nie každý liberál je feťák ale každá feťák je liberál a ich spájanie s deťmi a mládežou nepovažjem za nejlepšiu tému. Pravda ak nemá náučný charakter ako povedzme vo filme My deti zo stanice ZOO. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Well, tohle se nepovedlo. Sice se pohybujeme ve světě drog, kde je všechno rychlejší a člověk nabuzenější, ale tohle? Než jsem se stihl zorientovat, o čem vlastně seriál je, už byly drogy nakoupený a fetovalo se. Námět je to zajímavý, ale debilně pojmutý, dávám této sérii ještě šanci, ale myslím si, že by měli Němci zůstat spíš u p*rna.. ()

Reklama

Elizabethx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý počin německých tvůrců. Dlouho jsem nic podobného neviděla. Pilotní díl příjemně uvedl do děje, nastínil vztahy mezi důležitými jedinci. Ukázal, co zhruba můžeme čekat. Velmi poutavý vizuální styl, který propojuje moderní technologie s jistou abstrakcí drog. Seriál interaguje přímo s divákem, uvědomuje si jej. Máte pocit, že hlavní hrdina mluví přímo k vám, popisuje vám svůj příběh a ví, že se budete dívat. Toto porušení čtvrté stěny mi tu ovšem vůbec nevadí a těším se na další díl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama