Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

Carlie 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé, ale ani dobré. Jako komedie to nefungovalo, protože vtipných míst moc nebylo a já se snad ani příliš nebavila. Dějově je to zase nezajímavé a kýčovité. Všudypřítomné klišé na dojmu také nepřidává (laciné hraní na emoce). Plus si myslím, že není možné aby skupinka tří lidí v malém pokoji se zanedbatelným množstvím "pilulek" utáhla tak "populární" obchod, protože to jednoduše nedává smysl, ale o to asi ani nešlo. Jednotlivé díly jsou ok, ale jako celek jsou to slabší tři hvězdy. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CHYTŘE ZÁBAVNÝ NERDÍ SEROŠ Jak mi to mohlo uniknout? Německá odpověď na I AM NOT OK WITH THIS či SEXUAL EDUCATION či THE END OF THE FUCKING WORLD, možná až okatá, nicméně chytrý humor, děj má tempo. Lenny coby vozíčkářská verze Gennarra Savastana je úžasný, oproti Moritzovi, jehož výběr protagonisty selhal. A to je jediné co lze vytknout, hlavní postava je asympatická. Seriálový nerd musí lepit a ne být doopravdický nerd :) 4.7* ()

Reklama

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsem stejným způsobem. Hned jak vyšly, tak pěkně naráz. První byla absolutně famózní, druhá byla skvělá a třetí to nádherně a logicky ukončila. Je tu určitý prostor pro pokračování, ale těžko říct, zda bude využit. Celkové dílo je naprosto neotřelý zážitek, s malým počtem slabších chvilek, děj nedá divákovi v podstatě odpočinout - je to jízda. Z příběhu plyne spousta ponaučení. Člověk si uvědomí, co dnešní moderní doba vlastně umožňuje. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka na zabití času ... absurdní ... blbé ... vtipné ... občas nuda ... občas i nečekaný vtípek ... dobré herecké výkony ... na konci však excelovala jeho bývalá holka ... větší debilní krávu jsem v seriálu o mladistvých ještě neviděl ... měl jí nakopat do prdele a krutě se na ní vykašlat ... a to jsem ještě hodně slušný ... vlastně ten závěr třetí série mi totálně zkazila ona ... mám  z toho naprosto debilní pocit ... úplná magořina ... no, asi to je teda kvůli reálnosti ... jako že se teens chovají jak hovada, i když si myslí, jak jsou "moudří" ... zfackoval bych jí až bych necítil ruce ... p..a zkur ...á ... !!! zabavilo ... na konci nasralo ... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po slabučkom Big Mouth prišlo vykúpenie v podobe drog. Chvalabohu iba seriálové. Seriál od nemeckého netflixu ma vtiahol do deja a hlavne postavy boli vydarené, aj dejovo to bolo fajn. Nejde síce o to najlepšie čo som na netflixe videl, ale seriál ma bavil a minutáž bola tak akurát. Kľudne mohlo byť aj viac epizód ako len šesť. 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)
  • Pod jedním z instagramových postů v seriálu si můžeme všimnout komentáře od scenáristy Stefana Titze. (hansel97)

Reklama

Reklama