Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Recenze uživatele Elizabethx k tomuto seriálu (4)

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (2019) 

Celkový dojem ze seriálu? Skvělý. Viděla jsem ho celý za jeden den. Je to velmi příjemné, krátké a inovativní. Využití moderních technologií, zajímavé animace. Určitě doporučuji všem! ()

Dneska nerd, zítra šéf (2019) (S01E01) 

Velmi zajímavý počin německých tvůrců. Dlouho jsem nic podobného neviděla. Pilotní díl příjemně uvedl do děje, nastínil vztahy mezi důležitými jedinci. Ukázal, co zhruba můžeme čekat. Velmi poutavý vizuální styl, který propojuje moderní technologie s jistou abstrakcí drog. Seriál interaguje přímo s divákem, uvědomuje si jej. Máte pocit, že hlavní hrdina mluví přímo k vám, popisuje vám svůj příběh a ví, že se budete dívat. Toto porušení čtvrté stěny mi tu ovšem vůbec nevadí a těším se na další díl. ()

Život není fér, zvykej si (2019) (S01E02) 

Jsem opravdu zvědavá, jak to bude pokračovat. První díl mě nadchnul tím, jak je "jiný". Když si na to zvyknete, tak je seriál stále zajímavý. Doufám, že si udrží svou laťku. Tento díl byl totiž o něco slabší. I když stále oceňuji stejné prvky. ()

Neúspěch nebrat (2019) (S01E03) 

Tommy Cash potěšil. Jinak další fajn díl. Nedokážu předpovídat, jak to dopadne. ()

Reklama

Reklama