Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Recenze (49)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci se slušně předvedli natočili pěkný seroš z prostředí střední školy, což je tak trochu odvázanější verze Social Network, kde místo facebooku hlavní hrdina z pokoje vytvoří inteligentní obchod s prodejem drog na černém trhu a je z toho obrovský hit. DÍky 20 minutovým dílům má seriál výborné tempo, velmi sympatické a inteligentní postavy, občas humor a místy dokonce i napětí a intenzivnější atmosféra. Druhá série je imho ještě lepší. Hodně dobrá a zábavná věc s boží úvodní znělkou. 8/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Social Network meets Breaking Bad. Další netflixácká sympatická a sexy rychlovka, byť třeba Bonding byl výrazně víc sympatičtější, sexy i vtipnější a to na polovičním prostoru. Ovšem cameo Jonathana Frakese vysvětlujícího Darknet ve stylu Are you affraid of a dark? bylo boží. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Svižná jednohubka, které se poměrně dobře daří pracovat s různými kulturními odkazy a fenoménem VOD jako takovým. Samozřejmě mohu jen těžko soudit, nakolik se tvůrcům podařilo vystihnout aktuální generaci středoškoláků, ale celkově z toho mám mnohem lepší pocit, než u Sex Education. Typově velmi dobře obsazené. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV seriál. Perfektní seriál o mladém, drogovém internetovém gentlemanovi a zároveň o velkém baronovi. Ne, že by vše bylo podle skutečných událostí, ale to pro nezapálené, co viděli dříve seriál, než dokument, to byla velice příjemná, vtipem nabitá komedie a zároveň drama. Velký palec nahoru Němcům i za pěknou vizuální stránku, v čele všelijakých rekapitulačních a informačních vsuvek. Druhá série trošku ztrácí tempo s první sérií, ale stále drží seriál na vysoké laťce kvality. Další případné série by mohli seriálu, dle mého názoru, spíše jen uškodit. | 1.série (90%), 2.série (80%) > Průměr: 85% (5*) | ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto projektu skutočne zmiešané pocity. Veľmi zmiešané. A viac prevládajú tie negatívne. Po dopozeraní mám pocit, že to nemá žiadne hlbšie posolstvo, žiadnu kvalitnú komédiu ani nič podobné. Techniky, ktorými sa rozpráva príbeh sme už videli a nejako to nepoužíva dobrú techniku, ktorou by priniesli dobrý humor. Prvé dve epizódy ešte celkom áno, potom to už akosi fungovalo menej a menej. Najlepší bol proste pán Jonathan Frakes. K tomu nemám čo dodať. Hlavný hrdina mi nie je veľmi sympatický, jeho ex-priateľka je na tom rovnako. Jeho kamarát Lenny je v pohode a ich spolužiačka Gerda je tiež celkom okey. Niekedy je tu pár dobrých vizuálnych fórov, no dialógy ako také toho pre mňa moc nerobia. Atmosféra série nie je zrovna príjemná a neviem či to vlastne chce povedať, aby tínedžeri nebrali drogy, alebo ich to chce naučiť ako môžu rozoznať kvalitu od odpadu, ako začať zarábať na drogách a podobne. Pretože v tomto séria exceluje. Teda okrem vizuálov, ktoré sú dobré. Neviem či to môžem odporúčať. Ja z toho moc pozitívne dojmy nemám, ale podľa reakcií ostatných to možno generácii Z niečo dá. Ja z toho moc pozitívneho necítim. Každopádne je to otvorené pre druhú sériu... takže uvidíme. Nevylučujem, že sa k tomu vrátim. Hodnotenie: C ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hodně fresh a přesně něco, co bych čekal od Netflixu, přestože se takové výstupy dostavují jen tu a tam. Má to dynamiku a naprosto skvěle to vystihuje generaci mileniálů, což je něco s čím mnozí scenáristé mají mnohem větší problémy. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zapadlý a divákům celkem ukrytý netflixový seriál o dvou outsiderech, co se rozhodnou prodávat drogy. Uvěřitelný, poutavý a zábavně podaný příběh s fajn herci (Fakjů pane učiteli), nad kterým jsem se párkrát i zdravě zasmál. Mělo to styl dnešní moderní doby - sociální sítě, 10leté influencerky na insta, memes, vztahy teenagerů a desítky dalších odkazů. Šest 30minutových dílů je tak akorát a dá se to sjet během dopoledne, nenudí to, baví to a ke konci nechybí trocha akce a možná i emocí. Jako taková krátká seriálová jednohubka je to luxusní! ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů je nuda, ale asi od 5ky se to rozjede. Druhá série je naprosto parádní !! Vtipné, svižné, zajímavé ... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyhovovalo mi ani spojenie mladých ľudí a drog (ani takéto "humorné"), ale o to viac prelomová práca s kamerou, ktorá to mala oživiť pre mladého diváka a tie rýchle prestihy, ktoré sú vhodné ak chcete natočiť krátku reklamu a doslova ňou vyraziť dych ale už menej na seriál či film. Svojimspôsobom mi to miestami pripomínalo Hardcore Henry (kamera, nie dej pochopiteľne) avšak medzi týmito dvoma počinmi bol jeden obrovský rozdiel - Henry moju pozornosť dokázal upútať počas celého deja, Moritz v úvode, pri rozbehnutí online predaja a potom pri záverečnom stretnutí na Lennyho farme, inak to bol pre mňa ďalší nič nehovoriaci teenagerský blud. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tento seriál měl zezačátku problém, protože jsem vůbec nevěděla, jestli na něj koukat německy nebo s anglickým dabingem, protože jsem nestíhala číst anglické titulky. Ve finále to dopadlo tak, že jsem to pouštěla na střídačku podle nálady. To ovšem nic nemění na tom, že první série je spíše průměrná. Zajímavá, ale průměrná. Nabídla toho vcelku málo a spíše se seznamujeme s postavami, než že bychom se dočkali nějakých větších zvratů. Možná proto, že seriál má plochu pouze třiceti minut v šesti dílech, a to je prostě docela málo. Proto bych právě uvítala, aby se více tlačilo na pilu. Ale jako rozjezd dobré. 2. série je absolutní nálož a s první sérií se nedá vůbec srovnávat. Konečně se dočkáváme šílených twistů, jak těch obchodních, tak ze soukromého života. Postava Daniela nabrala skvělých změn a jsem strašně spokojená s jeho vývojem. Potěšila i nová postava Kiry, která se tam dobře hodí a postarala se taky o nějaké ty zvraty. Celkově mi druhá série utekla o sto procent rychleji, než první, protože má skvělé tempo a nabízí v každém díle něco nového. Teď bych tu třetí sérii fakt uvítala a po těch rozpacích po první měním názor. V 3. sérii, je pravda, že na rozdíl od druhé série už kvalita jednotlivých dílů častěji hapruje a není to tím pádem taková plynulá a spanilá jízda. Nicméně, pořád velice slušný celkový dojem a vesměs bez výtek, možná jen to občasné přitažení za vlasy ve scénáři (Nizozemci, notebook ve vězení). Opouštím to ale s nadšením ne tak obrovským jako předchozí řadu a myslím, že s tím jak to skončilo už bych asi pokračování nepotřebovala a v nejlepším přestat. Tři a půl. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Netflixovská produkce teen záležitostí skýtá čím dál větší rozmanitost. Přičemž její největšího zastánce v podobě 13 Reasons Why zastiňují mnozí se jménem mnohem méně atraktivním pro konzumenty tohoto žánru. Vedle USA a Velké Británie se přidala další evropská velmoc, a to Německo, aby za svou zemi prezentovala další kamínek této bobtnající mozaiky. Už název je první záchytný bod, jenž může roztěkanou diváckou základnu zaujmout, má v sobě vtip a nadsázku, což obojí prosakuje do stylizace celkového seriálu. Na ploše šesti epizod se Němcům podáří originálními nápady a stylizovanými prvky zapasovanými v typickém pubertálním kýči dodat světu další kvalitní zábavu, jež má stylem nejbližšího konkurenta v Britském The End of The Fucking World, přičemž kacířsky mohu s klidem říct, že první série tohoto se povedla o pár desetin lépe, něž druhá série tamtoho. Působivé překvapení, druhá série je doufám jistá. 8 a něco/10. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Po slabučkom Big Mouth prišlo vykúpenie v podobe drog. Chvalabohu iba seriálové. Seriál od nemeckého netflixu ma vtiahol do deja a hlavne postavy boli vydarené, aj dejovo to bolo fajn. Nejde síce o to najlepšie čo som na netflixe videl, ale seriál ma bavil a minutáž bola tak akurát. Kľudne mohlo byť aj viac epizód ako len šesť. 4* ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Svěží teenagerovská jednohubka z Německa vhodná především pro milenialy dostupná na Netflixu, která spolehlivě zabaví na celé odpoledne. Začátek trochu slabší, ale ke konci se to začne fajnove rozjíždět a těším se na druhou sérii. Některé vtipy a scény jsou dost povedené. 1 série 75% ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

S další serií lepší a lepší seriál. Způsob vyprávění příběhu je prostě geniální. Jedná se vlastně o mockumentary s občasným mluvením na kameru, on screen textingem, vtipnými diagramy apod. Neustále mě baví čekat, co dalšího tvůrce napadne. Doufám v další sérii, protože potenciál tam pořád je. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka na zabití času ... absurdní ... blbé ... vtipné ... občas nuda ... občas i nečekaný vtípek ... dobré herecké výkony ... na konci však excelovala jeho bývalá holka ... větší debilní krávu jsem v seriálu o mladistvých ještě neviděl ... měl jí nakopat do prdele a krutě se na ní vykašlat ... a to jsem ještě hodně slušný ... vlastně ten závěr třetí série mi totálně zkazila ona ... mám  z toho naprosto debilní pocit ... úplná magořina ... no, asi to je teda kvůli reálnosti ... jako že se teens chovají jak hovada, i když si myslí, jak jsou "moudří" ... zfackoval bych jí až bych necítil ruce ... p..a zkur ...á ... !!! zabavilo ... na konci nasralo ... ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hodně osvěžující seriáloví jednohubka. Výborně vyobrazeno používání socnetů, dnešních děcek a možná i trocha toho prodeje drog, chybí už jenom krypto a je to komplet. Moritz je správnej podivín a zbytek bandy dobře přihrává. Není to veledílo, ale skvěle se na to koukalo, 5* ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena! ()

Reklama

Reklama