Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Moritzovi a partě kolem MyDrugs se daří. Eshop s drogami je čím dál úspěšnější – a taky nebezpečnější. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (6)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série je absolutní nálož a s první sérií se nedá vůbec srovnávat. Konečně se dočkáváme šílených twistů, jak těch obchodních, tak ze soukromého života. Postava Daniela nabrala skvělých změn a jsem strašně spokojená s jeho vývojem. Potěšila i nová postava Kiry, která se tam dobře hodí a postarala se taky o nějaké ty zvraty. Celkově mi druhá série utekla o sto procent rychleji, než první, protože má skvělé tempo a nabízí v každém díle něco nového. Teď bych tu třetí sérii fakt uvítala a po těch rozpacích po první měním názor. ()

Reklama

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druha serie je skvela, zvysuju na 5. ten cerny humor je skvele vyvazeny (neni to prehnane), vubec bych se nebal srovnani s takovym Barrym(zvlaste jeho druhou serii). nic naplat How to Sell Drugs Online se s prehledem a pohodlnym naskokem stava nejlepsim nemeckym neflixovym pocinem, dark se muze jen smutne koukat, jak se muze serial vyvijet ve forme i postavach. btw skvely zaver. moritz je genialni postava antihrdiny, ktery prekonanava i uz cca 10x zmineneho barryho ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu zábavný, místy až černohumorný seriál, který se ve druhé sérii docela přiostřuje. Němcům se podařilo vytvořit fajn postavy ke kterým se člověk rád vrátí, díly jsou tak akorát dlouhé jakožto i celá série. Klaním se a trošku i doufám v případné pokračování ;) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na známou obchodní strategii Steva Jobse: „Myslete jinak.“ (Modular)

Reklama

Reklama