Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

woody 

všechny recenze uživatele

Dobré romcomy prakticky vymřely, takže velice potěšilo. Chemie mezi představiteli uvěřitelná, sympatické vedlejší postavičky, očekávatelný vývoj, ale nic, co by mě nutilo zarážet hlavu do polštářku trapnosti. A cameo Keanu Reevese nejvíc! A závěrečný rap jakbysmet. Best believe I punched Keanu Reeves - And it was better than any scene - You could see in Speed ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. No zcela bez obalu. Keanu Reeves to zachránil od podprůměru. Jeho persóna a scény jsou natolik osvěžující, že tomu odpustíte takřka cokoliv. Ústřední duo je krapet unylé - především díky Randallu Parkovi, který tady nedostal extra dobrý scénář do ruky a vlastně moc nerozumíte, proč je zrovna ON středem zájmu... ale dokupy zase nejde o nekoukatelnou katastrofu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro doplnění filmotéky Netflix nemá problém točit celou řadu filmů s ne úplně známými herci amerického filmového průmyslu. Mnohokrát ale dokáží mile překvapit. Zde to navíc bylo umocněno příjemným nápadem, ve kterém se Randall Park a Ali Wong vysloveně našli. Opět tedy počítejte s romantickou komedií, na kterou se ale v tomto případě dá koukat. Dokonce je to tu i s občasnými vysloveně vtipnými scénami, kde ty nejlepší momenty jsou, když se na scéně objeví Keanu Reeves. Ten to tady hodně pozvedl a toho filozoficky založeného parchanta si doslova užil. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Žádný srandy kopec to není, ale samotná čínsko-korejsko-kalifornská dvojka Park/Wong táhne slušně a Keanu v roli kretén verze sebe sama pobaví, takže já rád viděl svůj po hodně dlouhé době první rom-com. ♪♫ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, kromě dobrého humoru ničím nepřekvapující, romanťárna. Přesně to, na co jsem měla po vyčerpávajícím pečení tři dny před Štědrým dnem chuť. Poslední dobou jsem v hodnocení ještě méně přísná než obvykle, a budu v tom pokračovat i v tomto případě. Jen teda to nadšení z Keanu Reeves nesdílím. 3,5* ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hlavně díky Randallu Parkovi je to docela fajn, ale žánrově to neservíruje nic výrazněji zajímavého. A co hůř, strašně tomu chybí vtipné vtipy. Ale cameo Keanu Reevese pobavilo. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Na týhle komedii mě nejvíc baví to, jak se Ali Wong snaží tlumit svojí divokou náturu a moc jí to nejde. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak trošku Šíleně bohatí asiaté v netflixovském stylu. Pochopitelně bych film s klidem vynechal nebýt provařeného camea vy víte koho, jenže ono je to taková fajnová oddychovka a Keanu Reeves je u zkrátka tak boží, že už božejší být nemůže. Už jenom kvůli tomu musím Always Be My Maybe doporučit úplně všem. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tie dve scény s Keanu Reevesom sú jediné svetlé momenty, inak je to debilne napísaná brečka s afektovanými hercami. To, že 45 ročný Randall Park tu v jednej scéne hrá tínedžera, je asi hollywoodsky rekord. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavná dvojka mi moc nesedela ako ani celá tá americká banda Korejcov, ale hlášky boli parádne- na úrovni indie filmov, kde sa vkusne "fuckuje". Veľká škoda, že Sasha neukázala kozy, mohlo to ísť v pohode o hviezdičku vyššie. Takto to vidím tak 50 na 50. A niekto to tu už spomenul vo svojom komentári, sa mi zdá, že je to taký Notting Hill a ja súhlasím. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc se na komedie nedívám, takže nejsem v daném žánru žádný odborník, ale od té doby, co jsem si konečně předplatil netflix zkouším nové věci, a tohle byla jedna z nich. Musím říct že je to takový svěží vítr mezi komediemi. Milý a vážně vtipný humor, který nemá problém se stabilně udržet po celou dobu filmu. Jasný je, že se nějakému tomu klišé nevyhneme, ale tady mi to rozhodně nevadilo. A ta jednohubka v podání Keanu Reevese byla geniální! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tu je dobrý príklad filmu, ako si predstavujem romantické komédie. Včera som mal možnosť pozerať film s názvom "The Perfect Date", ktorý pôsobil ako obrovské chodiace klišé s otrepanými postavami. Teraz tu máme "Always Be My Maybe". Film, ktorý je vtipný, ktorý má dobré postavy a napriek všetkým tým klišé dokážu jeho originálne prvky spraviť dostatočne zaujímavým na to, aby som ho ohodnotil ako dobrý filmový zážitok. Okrem toho som sa párkrát musel reálne aj poriadne rehotať. A najväčšiu zásluhu má na tom Keanu Reeves. Nepoviem o ňom dokopy nič. Ale je najlepšou časťou celého filmu. Všetky scénky s ním sú jednoducho dokonalé. Ale nielen on je super. Marcus a Sasha majú podľa mňa medzi sebou veľmi uveriteľné dialógy. Ich hádky pôsobia odžito a skutočne. Okrem toho dokážem aj našim hrdinom porozumieť. A veľmi dobre. Najmä Marcusovi, ktorý si v živote berie jednu veľkú životnú traumu. No treba to prekonať, aby to neovplyvnilo náš budúci život. Mínusy poviem, že film hlavne ku koncu musí mať typický americký klišé monológ, ktoré sú už skutočne staré a nudné. A okrem toho veľmi patetické. No som rád, že na tom sme film nezakončili a ešte uvidíme novú Sashinu reštauráciu, ktorá je podľa mňa absolútne skvelé zakončenie filmu. To ma dostalo. Sú veci, ktoré vieme odhadnúť, no rovnako má film aj momentky, ktoré som absolútne nečakal. A keď prišli, tak to bolo skvelé. Možno by som bol ešte rád, keby sme sa miestami najmä s Marcusom nemuseli točiť v kruhu. Lebo s jeho prístupom to t rvá na koniec filmu, aby sme sa pohli z miesta. A to je veľmi dlho. Ak však chcete dobrú romantickú komédiu s dobrým humorom, dobrými postavami a celkovo spracovaným kvalitne, toto nie je zlá voľba. Myslím, že si to užijete. A ani ja by som sa nebránil vidieť film znovu. Hodnotenie: B+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ak si to chcete pozrieť, lebo Keanu ... tak nech sa páči. Bol fajn. Ostatné je taká priemerná romantika, ktorá neprekvapí ničím novým. Lokálna kapela môže byť a ona mi, bohužiaľ, bola totálne nesympatická. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné jak film osídlil asijsko-americkou kulturu. Téma není nové, ale silné. Film je vhodný na malé plátno na patře s ostatními lidmi oblečených v ujetých pyžamech. Filosofické uvažování o životě, ztráty a patření někomu. Vzájemná chemie śtředních šarmérů Park - Wong je dobrá. Nemusejí řešit existenční problémy a žijí si tak nějak ve vzduchoprázdnu. Vlastně jsem ani nedokázal odhadnout, jestli jsou hrdinové pro asijsko-africké publikum pohlední nebo ne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dost otravné, značně nudné. Dvě postavy se bezradně plácají dějem a melou u toho páté přes deváté. Snímek ještě obtěžkávají klišoidní figurky (těhotná kamarádka) či postavy, jejichž jediným úkolem je prostě zaplnit plátno (kolegové z kapely). Vše spěje k nezáživnému a očekávanému konci bez sebemenšího nápadu. Jediné mírné pobavení vzbudí návštěva snobské restaurace (nicméně nápad už stokrát obehraný) a facka Keanu Reevsovi SHRNUTÍ: Ali Wong je tak ostrá komička ve svých stand-upech, ale tady je úplně vyčpělá. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

OKAMŽITÁ KLASIKA? Netflix v romcom žánru fakt neskutečně válí a po Set It Up, To All The Boys I've Loved Before a Someone Great tu máme další povedenou! Výborně a realisticky napsané postavy, které se nestávají karikaturami. Přirozený a jakoby životem napsaný děj, který navrch doplňují úžasné výkony Ali Wong a Randalla Parka, jejichž friend-turned-lover chemie je opravdu nenahraditelná. Žánrově top. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy docela zábavná romanťárna. Sasha je docela bitch, ale je to vlastně pochvala, protože ji Ali Wong ztvárnila skvěle. Radnall Park je milý, a že si Kean Reeves umí udělat prdel sám ze sebe mě vlastně ani nepřekvapilo. 3,5* ()

Rohy212 

všechny recenze uživatele

"Do you have anything that plays with the concept of time?" Always Be My Maybe je příjemná romantická komedie, které k tomu, aby se stala asijsko-americkým Notting Hillem, chybí snad jen Kůň a pes. Místo toho je tu Keanu Reeves a jeho dvě naprosto absurdní a božské scény. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný filmík. Škoda že v druhej polovici sa z neho stane znova prehliadka žánrových klišé bez nápaditosti. To film zrazilo do vôd priemeru. Inak čo sa týka témy, hercov a camea Keanu Reevesa( ktoré je fucking epic) sa jedná o veľmi pohodový film. Ak to chcelo byť oldschool, tak sa podarilo. Len sa mi na dnešnú dobu a v rámci ázijskej témy žiadalo trochu niečo pestrejšie. Žáner presahujúce a pritom verné jeho pravidlám. Nevadí. Na jedno pozretie sa jedná o veľmi príjemný film, prakticky bez hluchých miest. Hralo sa na istotu. ()

Reklama

Reklama