Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio. Asuka, mladá uklízečka z noční směny, je připravena zaplatit vysokou cenu za dosažení svého snu stát se hudební hvězdou. Podaří se jí vystoupit v televizní talentové show, ale veškeré její úsilí je zmařeno poté, co je obviněna z vraždy a přinucena odhalit všechny podrobnosti své temné cesty, jíž se rozhodla vydat. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

m4ynard 

všechny recenze uživatele

Pôsobivo spracovaná dráma kritizujúca skazenosť a prehnitosť v showbiznise.Vynikajúci soundtrack, ktorý si údajne spolu aj so scenárom napísal sám režisér. Film má miestami psychedelické pasáže a celkovo za sebou zanechá intenzívny dojem. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Nečtěte obsah od Cinemaxu!! No a když si ho nepřečtete, máte rádi atmosférické východoasijské filmy (troufám si tvrdit, že tuhle formu jsou schopni vytvořit jen japonci-sem tam evropan, co to má rád po japonsku),- oceníte skvělý (!) soundtrack a nebojíte se použít (alespoň občas) mozek a oči, užijete si to. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Chytře, ale v první půli také zdlouhavě natočená kritika s rodinným přesahem. Naštěstí ji nechybí řekněme tradičně japonská závěrečná pasáž, v niž se skloubí výborná kamera, světlo a soundtrack s příběhovou gradací. Jenže cesta k tomuto zážitku vede přes mnoho hudebních hodin, ať už těch odpoledních, nebo večerních, které ovšem též nachází svůj "vrchol", to když se objeví kolega z práce. 65% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"SVĚTLO ÚSPĚCHU MŮŽE BÝT OSLNIVÉ. OSLEPUJÍCÍ." Určitě zajímavé (minimálně místy), prolínání hudebního ambientu a triviálního trylkování, míšení faktické vizuální složky strohého Tokia s tou abstraktní, různé tvůrčí filozofie... Zdá se to promyšlené, vedoucí diváka zlověstnou rovinou k něčemu nečekanému... Něčemu, co nakonec nepřijde. STAR FACTORY v nejvyšších patrech jitří představivost - zbytečně. Ukazuje se, že pro režiséra je důležitější cesta, než cíl, což má sice jasnou uměleckou legitimitu, ale také to vytváří prostor pro všetečné otázky o povaze (nebo nedostatku) invence. 60% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama