Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (226)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Limonáda na hodinku a půl. Jinak to fakt o ničem neni. Hororovka pro vylekaný a připosraný teenky v USA, co u toho budou baštit cockporn a kolu. Pár lekaček je solidních, ale jinak je to zase jiná varianta na vyvražďovačky, a to ten námět zněl dost lákavě. Tentokrát vás bude vraždit nějakej malware. Nesmí chybět ani rádoby vtipná postava kněze, ale jeho úloha jaksi vyzní do ztracena a konec se odehrává v nějakym skladišti. A pak se vám podaří ochcat smrtku. Ale sami víte, že se smrtí si radši nehrajte. Na druhou stranu, casting se povedl a herci jsou vesměs dost sympatičtí. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Variace na Nezvratný osud a podle mého názoru i přiznaná, takže nějakou tvůrčí explozi nečekejte, ale jednoduše to funguje. Režisér nechtěl mrhat ani minutkou, takže se pořád něco děje a není čas na prostoje. jasně, občas dojde na nějaké logické chybky a klišé se zrcadlem atp., ale to se dá lehce odpustit. Zafungovala i špetka humoru v podobě střeleného kněze a prodavače mobilů a opřít se film může o pár napínavých chvilek zakončených možná avizovanými, ale přesto slušnými lekačkami. S koncem odpočtu děj správně graduje a stěžovat si nemůžu ani na bubáky. a navrch tu jsou sympatičtí herci, pokud tedy nepočítám sestru hlavní hrdinky. čekal jsem další teenagerovský převar a vlastně jsem se ho dočkal, ale takovýto recyklát si nechám líbit. 80% ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, jako jsem si myslel ... (Asi přijdou trochu spoileři:) Je to dobře zahraný, ta hlavní postava, kterou hraje Elizabeth Lail... je fajn (ale kozy neukáže). Černoch mi taky nevadil a naštěstí i umřel (uups spoiler), trapný lekačky v první polovině naštěstí vymizí a nahradí je slušný napětí s hodně dobře vypadajícíma démonama... Asi jsem to celý vykecal, ale co už... Viděl sem fakt mraky horších... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přes typickou šablonu chabých horůrků, které se každý rok točí jako na manufakturním páse, jsme loni v říjnu dostali další kousek, jenž trailerem navnadil na poměrně zajímavou podívanou. Ta se nakonec dostavila jen zčásti, jelikož každý, kdo už za sebou má nějaký ten lepší i horší horor, dokáže s klidem předpovědět větší množství nadcházejících scén. Bojím se, že jestli se dostaví dvojka, tak už se dostaneme do béčkových vod. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Přijde mi že do dnešních hororů co jdou do kin se cpou zbytečné komediální prvky. Horror sám o sobě je vcelku přijatelný, tvůrci vzali "moderní" dobu a udělali z toho koukatelný film. Jen mi tam trochu nehraje na černá magie. Stejný pocit jsem měl u filmu Černé Vánoce, také tam hrála svoji roli a já se ne a ne s ní vžít. Prostě mi ta magie v těch hororech svým způsobem vadí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Ve chvíli, kdy se prodavač elektroniky snaží hacknout do aplikace „Countdown“, je zmíněn seriál Hra o trůny (od r. 2011). (zamiokulka)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama