Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (226)

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Žilo by se mi lépe na světě s vědomím, že za tímto filmem stojí prostě akorát normální idiot než s vědomím, že celé je to prachsprostá, vypočítavá, čistě na výkon zaměřená snaha vytahat prachy z mládeže kombinací lekacího hororu, mobilních aplikací a popkulturních narážek, to vše zaobalené do trendové women empowerment slupky, aby si to dodalo na důležitosti. Ještě, že u nás na FAMU sedí u státnic nemilosrdný Psychor, takže se tady nic takového přihodit nemůže. Jsem si normálně oddech. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný až hrůza. Opět nelituji, že jsem nešla do kina a ušetřila peníze na něco smysluplnějšího. Podobných snímků už jsme tu měli asi sto a já pořád čekám, kdy to bude zpracováno opravdu nějakou dobrou originální formou, protože tohle je prostě málo a víceméně vám 90 minut tohohle srance spíše ubere než něco dá. Kněz tady působil jak pěst na oko, každý už tyhle scénáře známe nazpaměť a závěr taky snad ani nestojí za řeč. Jako lákadlo teenagerů do kin asi dobrý, aspoň výdělek na popcornu, když už nic. Film akorát tak na zabití karanténní nudy. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Že jde o osmnáctou variaci na Nezvratný osud mě nijak neuráží. Nulová nápaditost povinných smrtí, srandovní pentagram ze soli a smrtka z frcu ale jo. Nebejt příjemný Elizabeth Lail v hlavní roli, štrejchal by Countdown hororový kinodno vyztužený sračkama jako jsou Vadí nevadí nebo Fantasy Island. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Fajn appka! Sakra, na Marketu ji nemůžu najít... Asi je jenom na App Store pro ty nafoukaný elitářský ajFouňáky, dobře jim tak! A taky fajn film, přesně na tyhle odlehčený černohumorný vyvražďovačky jsem těžce ulítlej. Je to samozřejmě nestydatě okopčenej Final Destination 1 až... 5? Ale to mi vůbec neva, podobný zápletky totiž přímo pubertálně miluju. Na rozdíl od F. D. ale v tomhle bijáku lidi nekapou od přirození, tedy jako přirozeně, ale nadpřirozeně, s přičiněním jistýho démona, což je skvělej nápad. A taky jsou v něm dvě skvostný komický postavy, a to opravář mobilů (kterej tak úžasně vyfuckoval tu nepříjemnou babu) a neskutečně nářezovej kněz - démonolog, mlsající hostie jako bramborový lupínky. Ale nejlepší scéna byla stejně asi ta s Quinn v márnici, když si šla na tajňačku k nebožtíkovi pro otisky na zámek obrazovky. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Aplikácia, ktorá je použitá vo filme, naozaj existuje. Vlastní ju štúdio a slúži na propagáciu filmu. (Game90)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama