Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Recenze (226)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož sem vychcaná jak mraky a všude vidím dvojsysl, tak sem si film nestáhla, abych náhodou nechcípla a jen sem se na něj mrkla online. No dokoukala sem to a přežila, každopádně to je jedno z hodně mála pozitiv. Samotná myšlenka, že Smrtka je moderní a děsně kůl, tudíž si vytvořila appku, aby mohla kosit hříšníky, co maj kostlivce ve skříni, je strašná píčovina bo hrozně vtipný nápad. Záleží na tom, kolik jste toho ten den vyhulili. Já asi málo, protože mi to přišlo jako strašná píčovina, ale ok. Zubatá tak má svojí appku, každej JůEsEJ týnejdžr si jí samo sebou mocně sosne a přidaj se i dospěláci, protože to je přece děsně vtipný. No smrtka má kliku, že lidi nejsou jako já, která veškerý appky nesnáší stejně jako vypíčeniny typu "Klikni a zjisti co za čůráka si byl v minulým životě" "Kolikrát denně máš mít, ty debile, sex" "Jak moc si seksi" atd....To by si to, chuděra mohla jít rovnou hodit, nikdo by si to nesosnul. Buddhožel dnešní doba je tak v piči, že pokud nemáš na fejsbůku, že si ve vztahu, tak si prostě svobodná, i když máš manžela a deset dětí, bo pokud nesdílíš své nikohonezajímající instastory, tak prostě nežiješ. No a tak se tvůrci hororů snaží čím dál víc vše naprcat do virtuanálního světa, aby se náctiletí dementi dokázali vůbec vžít do filmu, páč kdo nemá appku, ten nemůže vraždit, pyčo. Já už jen s panikou čekám, kdy si Míša Majers založí streamovací anál na twitchy... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO JEN APPKA...“ /// No tak hlavně ale tahle appka drží slovo! (a má vedlejší účinky) Celkem nenáročný vyprávění o lidech, co si ji instalovali a pak umřeli. Něco jako Nezvratný osud (ale kdo by dneska věřil na osud, že?). Občas se tady straší, občas nějaká vražda (vlastně nečekaný úmrtí), občas si řeknu, že jsou to píčusové – ale to není nic překvapivýho. Vidět víckrát to fakt nemusím (a snad nikoho nenapadne upgrade).Ale třeba týnejdžři budou mít jinej názor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak porazit appku. 2.) Zjistím, že smrt sbližuje. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taký ten neviditeľný horor na jedno použitie s dvoma troma skvelými scénami a zvyškom absolútne priemerným. V tomto konkrétnom prípade to troška vylepšuje sympatický kasting a kňaz. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů bez ofenzivního potenciálu, který slouží jako pouhé odreagování pro mládež. Na FAMU bych za horory typu Countdown vyhazoval od státnic, protože studentům od prvního ročníku vtloukám do hlavy, že režisér královského filmového žánru tu není od toho, aby točil levnou a výdělečnou zábavu, která má do kin přilákat co nejširší publikum. Justin Dec se diváky pokouší strašit navýsost amatérsky, prostřednictvím předimenzovaných ruchů a prudkých střihů, přičemž tyto uměle konstruované lekací scény ani nedokáže obstojně variovat. Obdobně tragicky si počíná i v roli scénáristy. Jedná se o dezorientované motání v kruhu; oslavu repetitivnosti, kdy hlavní postava pokaždé zvolí řešení, které se hned záhy ukáže jako nefunkční. Jakožto zdejší hororový expert tak snímku Countdown nemohu udělit nic jiného než odpad. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo oprášil myšlenku z Nezvratného osudu. Technologie nám výrazně pokročily, takže v hlavní roli je tentokrát zlověstná aplikace. Horor se nebere zase tak vážně, což je vždycky plus, i když pozéři budou prskat. Především vedlejší postavy (kněz, ajťák) jsou skvěle napsané. Potěší i účast neokoukané Lail. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Řekněme celkem klasická hororový motiv který už jsem viděl několikrát, ale přesto bych tento film hodnotil nadprůměrně. Shrnutí výběr strašidla (-), herci (+), zápletka (+), napětí a strašidelnost (+). 60% zaslouženě ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemně mě překvapilo, že se člověk nad některými motivy může opravdu i trochu zamyslet - i když je otázka, jestli to bylo záměrem tvůrců. Ona totiž celá propagace stojí na tom, že si stáhnete appku, a pak možná zemřete. Na tom stojí i většina žárových klišé. Například ta holka, která vlastně vůbec nechtěla aplikaci stahovat, ale dala na radu kamarádů, a kvůli tomu "na první pohled" zemřela. V jiných hororech - "Je prostě pitomá a neměla to dělat! Takže si to vlastně zaslouží!" Jenže je tady celkem funkční myšlenka toho, že aplikace vlastně jen říká pravdu a nikoho vlastně nechtěla zabíjet - tedy ve své podstatě ani nebyla zlou. Takže tím padá celý koncept chudáků, kteří zemřeli proto, že si jen něco naivně stáhli a nebrali to vážně. Takže k mému vlastnímu překvapení z toho nakonec nenápadně vykukuje i nějaká ta polemika nad tím, jestli je rozumné, chtít znát čas své vlastní smrti... Je to koncept dost podobný Nezvratnému osudu, ale až na pravidelné nesmysly se dá brát mytologicky aspoň trochu vážně. Jako horor je Countdown spíše podprůměrným, ale nakonec mě to kvůli celkové myšlence docela i bavilo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horor pro nepříliš náročné, ale zabavil mě a kdybych zapomněl na druhou smrt, při které by bývalo lepší nic neukázat, byl bych asi ještě o něco spokojenější. Moc se mi líbilo docela mazané finále a představitelku hlavní hrdinky bych rád ještě někdy v něčem viděl. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě udivovat, s jakou parádou se do hlavních rolí laciných horůrků vždycky podaří vybrat další roztomilej kukuč neznámý slečny, do který se okamžitě zaláskuju. A jinak fajn směska Final Destination a Wanova démonickýho universa. Dvojku jo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bubák je dobrej a podobný typ hororů umí být napínavej už z podstaty. O žádné velké filmové umění se nejedná a divák si nesmí všímat takových drobností že sotva vylezu před barák, tak mě prostě sejme auto a trefí se mnou do stromu. Vtipná postava chybět samozřejmě nesmí, co na tom že se jedná o potetovaného kněze. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi mizerné béčko pro děti a jednodušší puberťáky mé očekávání nezklamalo. Jakási obdoba Nezvratného osudu postrádající však jeho originalitu i zajímavé smrti. Atmosféra nulová, tvůrci nestraší, pouze, jak je v posledních letech módou, lekají. Takže každou chvíli někde něco vybafne za doprovodu výstřelu z kanónu, ale otrlý divák se už stejně nelekne. Směšný bubák celou tuhle šaškárnu završil. A proč tedy dvě hvězdy? Jedna za scénu před komisí v nemocnici a druhá za ponaučení, že je dobré přečíst si smlouvu, než ji odsouhlasím. Napsal bych, že to rozhodně není film do kina, ale distributor možná vydělá, jelikož sál byl téměř plný dětí a puberťáků. Jim se to možná i líbilo... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To prvé, čo vás pri sledovaní celovečerného debutu Justina Deca napadne, je podobnosť so sériou Nezvratný osud. Tá do žánru hororových vyvražďovačiek pre teenagerov priniesla svieži vietor prostredníctvom veselo krvavých "náhod" a nápaditých fatalít. V ústrednej téme sa prakticky nelíši, len v Countdown dostávajú hlavní hrdinovia nakladačku tak, aby sa okamih smrti zhodoval s číselnými údajmi v aplikácii. Čím sa naopak oba filmy líšia, je rating. Stiahni a zomrieš je mládeži prístupný, vďaka čomu divák príde o všetky pikošky, ktoré v tomto smere môžu klasické krváky ponúknuť. A to nie je posledný kameň úrazu. Neznáme herecké osadenstvo na čele s pekelne sexi herečkou Elizabeth Laila je síce fajn a s ohľadom na žáner podáva skvelý výkon, avšak po rýchlo odbytom úvode prichádza klasický koncept zahŕňajúci jednotlivé smrti a hľadanie odbornej pomoci. A tu sa bohužiaľ ukáže, ako hlúpy celý námet je a ako málo dokáže divákom ponúknuť. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Klasický radový horor z produkcie USA, ktorý zasadil démona do prostredia moderných technológií. Škoda, že scenáristi nemali záujem o lepšie rozvinutie mytológie, a tak sme sa o zlu skrývajúcom sa za aplikáciou príliš veľa nedozvedeli. A sledovať postavy umierať jednu po druhej bez dôkladného prešetrovania prípadu je skrátka nuda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vlastne, dostal som približne to, čo som aj čakal. Treba uznať, že námet je snaživý, aj keď je tu jasná inšpirácia kopcom podobných záležitostí. No ide s dobou - apka, ktorú keď si stiahneš, tak sa dozvieš kedy presne zomrieš. Neviem síce či je nutné takéto niečo vedieť, no príbeh k tomu nebol celkom od veci. Aspoň nenudil a celkovo sa pozeralo príjemne. Čo vadilo boli hororové prvky, najmä z pohľadu bubáka. Ten teda nebol bohviečo - akési vrece na hlave a hnilé zuby k tomu. Chcelo to niečo "chytľavejšie". Tiež ľakačky fungovali iba chvíľu - najväčší problém bol v tom, že boli hrozne predvídateľné. Čiže hororová stránka dosť amatérska, no ako oddychovka to nikoho neurazí. Priemer. 60/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě to překvapivě dost bavilo, ale s postupujícím dějem mi to čím dál víc přišlo jako strašná sračka a samotný závěr je vyloženě hrozný. Stupidní je to i v nejrůznějších detailech, jako když si např. postavy ve filmu nainstalují do telefonu ústřední aplikaci o velikosti 60 GB (!) během několika vteřin. Za moc nestojí ani obsazení a herecké výkony, obzvlášť Jordan Calloway je doslova tragicky nemožný. Btw. bylo mi řečeno, že ta aplikace Countdown prý existuje, což jsem následně ověřil v App Store - skutečně tomu tak je, což mě neuvěřitelně nadchlo. ()

Reklama

Reklama