Reklama

Reklama

Exit

(seriál)
  • Norsko Exit
Norsko, (2019–2023), 13 h 35 min (Minutáž: 30–40 min)

Hrají:

Simon J. Berger, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Agnes Kittelsen, Ine Marie Wilmann, Ellen Helinder, Eivin Nilsen Salthe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Mají všechno. Ale nemají jak uniknout. Temný dramatický norský seriál Exit nahlíží do exkluzivního světa nejmajetnějších obyvatel metropole Oslo... Temný seriál Exit se inspiroval skutečnými životními zážitky a zkušenostmi bohatých norských investorů a jejich drahých poloviček, které se na první pohled mají jako v bavlnce. Hlavní hrdinové mají brutálně jednoduché životní motto: někteří lidé si zaslouží více peněz než ostatní prostě proto, protože po tom více touží, jsou vychytralejší, a hlavně pochopili jedno: buď vydělávají peníze pro sebe, nebo pro jiné. Zhýralý čtyřlístek přátel vyniká extravagantním životním stylem. Jsou úspěšní a bohatí. Zdá se, že mají všechno. Ale ve skutečnosti strádají. Jejich život nic nenaplňuje. Nekonečnou a všudypřítomnou prázdnotu se snaží zaplnit bezuzdnými radovánkami, požitkářstvím a nezodpovědným flámováním. Ve snaze uniknout ubíjejícím závazkům, velkým očekáváním svého okolí i vlastním rodinám se oddávají drogám, propadají násilí, sexu a prostitutkám, a dokonce neváhají zaprodat vlastní morálku. Seriál Exit přináší pohled na nečekaně zvrácenou realitu, která zůstává skrytá, přestože ji všichni mají přímo před očima. Možná proto, že pravda bývá podivnější než sebe divočejší fikce… (prima+)

(více)

Galerie (54)

Související novinky

Serial Killer se blíží

Serial Killer se blíží

20.09.2019

Serial Killer je mezinárodní soutěžní festival televizních a online seriálů. Uskuteční se 24. – 29. září 2019. Divák má jedinečnou příležitost sledovat to nejlepší, co současná evropská produkce… (více)

Reklama

Reklama