Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Účetní expert Edgar Lamarck odjel na Azurové pobřeží prověřit zjevné machinace majitele loděnic. Aby se odreagoval, rozhodne se strávit noc se šarmantní ženou. Netuší, že se jeho vytoužený zážitek promění ve zlý sen. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Historik 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, že se dívám na béčkový film. Ale že jsem fanda na Claviera, dám tři hvězdy. Trochu to chlapci odflákli. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie patří k mému oblíbenému žánru,ale tenhle film i díky příšernému českému dabingu patří jednoznačně k tomu horšímu v dané kategorii.Pavel Trávníček i Karel Heřmánek jsou jistě vynikajícími českými herci,nicméně do dabingového studia bych je nepustil.Především dabing pana Heřmánka mi dokáže film znechutit hned při první nadabované větě.Navíc ani celý film jako takový příliš zábavný není.Internetová loudilka která láká nadržené samečky,aby po nich potom vyžadovala něco úplně jiného,než sexuální služby,do toho přimíchaných několik dalších rádobyvtipných postaviček,zmatený příběh+hrozný dabing.To vše nabízí naprosto podprůměrnou zábavu. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Podpriemerna a plana komedia, Clavier riesi machinacie akehosi majitela lodenice ... a nic, nuda, sediva nuda a plane tempo, vatovo plane plky. A zas nuda, sediva nuda, plane tempo, vatovo plane plky.  0 % ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pět piv !!" - "Máme jen čytři !! Až zejtra !!" ;) A dost podobné je to, moji milí cinefilní přátelé, i s tímhle kouskem, jehož název je delší než samotná stopáž, no však, jen si to zkuste a pěkně nahlas: Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés, Stéphana Claviéra, který v duchu typicky českého "já na bráchu, brácha na mě" marně hledá způsob, jak diváka udržet u obrazovky až do finále.. A tak se nakonec i samotný Asterix hodně zapotí, aby tam tenhle poněkud polovičatý snímek inspirovaný románem francouzského spisovatele Benjamina Legranda, který však, budiž mu to ke cti, občas překvapí dost povedenou hláškou, na svých bedrech dotlačil.. Snímek bratří Claviérových, dá-li st to tak říct, když ten starší napravuje, co mladší nezvládá, se snaží působit dojmem silného nadhledu a jinakosti, ostatně to borcení čtvrté stěny to jen potvrzuje, doplácí však na svoji sterilitu a podivný timing většiny (ne)vtipných pasáží, a tak i ten nesmírně pohodový soundtrack Françoise Castella, slušné herecké obsazení, když po delší pauze můžete vidět třeba Pierra Mondyho, i malebné lokace vyznívají poněkud do prázdna.. [ Dabing 4/10 ] Studio Barrandov se i přes jména jako Pavel Trávníček či Karel Heřmánek, která byla k dispozici, příliš nevytáhlo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama