Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako malý chlapec žil Frank Shankwitz (Andrew Steel) iba s matkou, ktorá mu bránila v kontakte s otcom. Bol od svojich rovesníkov často šikanovaný. V dospelosti sa stal diaľničným policajtom. Po jednom incidente pri cestnej kontrole musel vrátiť zbraň a odznak a hrozil mu súd za napadnutie... (dixx)

Recenze (6)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Ďalšia rozprávka o policajtoch. Táto báchorka na motívy o dobrosrdečných policajtoch, na podklade skutočnosti to bolo až príliš neskutočné. Nevadí. Hlavná vec, že si tí dnešní naši Policajti zoberú to pozitívne, čo je v rámci ich intelektu utopia. Čo už. Snívajme s nimi, ako si vysníval režisér a scenárista túto fantazmagóriu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to dojemné, inspirující biografické drama, které vás vtáhne. Obsah je tedy komplikovaný a klikatící se s ústředním příběhem a menší vedlejší zápletkou. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Za cenu emočního nátlaku jedno oko nezůstalo suché. Teda matka hrdiny fakt etalon bitchmother. Celkové zpracování ve stylu červené knihovny... ()

harpsychord 

všechny recenze uživatele

Poměrně lehce vstřebatelný filmový výpotek, dobro vévodí, zlo zůstává na hony daleko, ovšem harpyje v roli matky nepřehlédnutelná a Frank s Kitty v poho. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Dojemné, ze života, drsné a zároveň zamilované, konec ukazuje lidskost. Nelíbil se mi neurotický a věčně ožralý hlavní protagonista, ale jinak dost dobrý. Co vyzdvihuji je perfektně zamontovaná hudba do těch správných situacích a ve správných melodiích. ()

Reklama

Reklama