Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clinton Road je cesta v štáte New Jersey, ktorá je známa tým, že na nej bez stopy miznú osoby. Kvôli zmiznutiu svojej ženy sem prichádza aj Michael (Ace Young) so svojou partiou. Pomocou média chcú zistiť, čo sa jeho žene stalo, ale namiesto toho zistia, že v okolí tejto neslávnej cesty sa neoplatí zdržiavať. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Clinton Road“ si nezaslouží moc velkou pozornost, a to ani proto, že se zde sem tam objeví nějaké to známější jméno. Ice Cube má i trochu víc času, ale ne moc, Eric Roberts si ale šlehl jen další vteřinky, nic víc. Možná by mě víc zajímalo, jak by nějakou roli zvládl sám Richard Grieco, který v tandemu se Stevem Stanulisem ukázal, že mu režie rozhodně nejde. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Clinton Road je cesta v štáte New Jersey, ktorá je známa tým, že na nej bez stopy miznú osoby. Kvôli zmiznutiu svojej ženy sem prichádza aj Michael so svojou partiou. Pomocou média chcú zistiť, čo sa jeho žene stalo, ale namiesto toho zistia, že v okolí tejto neslávnej cesty sa neoplatí zdržiavať. - Vedel som, že to bude totálny shit, ale aj tak som si to pozrel, tak tu nebuem kritizovať. Len ma naozaj prekvapuje, že toto dokáže natočiť dospelý človek. To ako nikto z prítomných nevidí, že to nedáva zmysel a že je to nehorázne trápne? Ale keď sa pozriem na rozpočet dva a pol milióna, tak je jasné, že sa na tom niekto poriadne nabalil, pretože reálne je rozpočet tak maximálne päťdesiat tisíc, a aj to je vela, keď to porovnám s podobnými nízkorozpočtovými horormi s ovela vyššou kvalitou. A nič ma na svete neirituje viac, ako newyorkský r drop. + Eric Roberts + herec z Cabin Fever ()

Reklama

Reklama

Reklama