Reklama

Reklama

Říše divů

  • USA Wonderwell
Trailer 1

Obsahy(1)

Wonderwell je pohádka o dospívání. Hlavní postavou je 12letá Violet (Kiera Milward), jejíž zvídavou povahu její rodina stěží toleruje. Ale zatímco je v Itálii kvůli kariéře modelky své sestry Savannah (Nell Tiger Free), Violet se spřátelí s Danielem (Sebastian Croft) a jde do lesa, kde potká tajemnou Hazel (Carrie Fisher), která ji zavede do imaginární říše plné nástrah a dobrodružství, která navždy změní její život. (Jardismo)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Temna pohadka vzbuzujici trochu fantazie provokuje mysleni, ale jakoby v idilicke italske vesnici s americkou divkou produkce nevedela co vypravet. Zvlastni efekty jsou ale originalni. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Moderní pohádka, kterou milovníci klasiky asi příliš neocení. Jedna * za film jako takový, jedna * za speciální efekty, jedna * za to, že scénárista je obeznámený s dílem C. G. Junga. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Z celkem slušného nápadu a zajímavého vizuálu s dobrými speciálními efekty, vznikl nudný pohádkový příběh s dost nepřehledným a nezajímavým dějem. ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Ten film je dost vata, tedy pokud nepočítám posledních 15 minut. Chápu, že to asi o moc drsnější udělat nešlo, ale smrdí to korunou už od pohledu. Co ale musím vypíchnout, tak je kamera, noční zákoutí a propracovaný interiéry, víceméně za to, si to ode mě vysloužilo jednu hvězdičku. ()

Reklama

Reklama