Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jestli je Basil na něco citlivý, tak na nemravnosti všeho druhu. Proto také tak přísně dbá na to, aby například nesezdaný pár nesdílel jeden pokoj. Ostatně lepší lidé, jež chce učinit alfou a omegou své klientely, by také asi těžko snášeli zjištění, že hotel, který poctili svou přítomností, něco takového umožňuje. Jenže svět se většinou neřídí podle našich přání a chudák Basil netuší, jaké zkoušce své tolerance, snášenlivosti a diplomacie bude v nejbližších dnech a hodinách vystaven. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetího dílu musím rozhodně zmínit Manuelův výkon při obsluhování v jídelně s těžkou kocovinou za krkem. Při jeho finálním zhroucení jsem byl polomrtvý smíchy. Další záležitostí, která mě hodně bavila, byl Basilův zoufalý boj za zachování mravopočestnosti hotelu a později i své vlastní. Bavil jsem se a Sibylin smích byl už jen třešničkou na dortu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě o dost lepší než minule, ale moje rozporuplné dojmy stále přetrvávají - něco mě pobavilo, něco mi naopak přijde trapné a zbytečně uječené a vše je v dost vyrovnaném poměru. Aspoň už jsem pochopil to zdejší přirovnání k Black Books, ale oba ty seriály jsou někde úplně jinde. Zatímco tohle chce mít co nejšíleněji se chovající postavy, které ale nejsou sympatické a ani moc nezaujmou, v Black Books je každá úplně jiná a každá něčím nezapomenutelná. A humor je někde jinde u obojího samozřejmě taky. Pořád čekám, kdy se to rozjede, ale uvidím, jak dlouho mě bude bavit čekat... Silné 3* ()

Reklama

Reklama