Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Basilův sen mít hotel pro lepší lidi se pomalu ale jistě začíná stávat skutečností. Zatím sice jen čtvrteční, ale odněkud se začít musí, že. A Basil je přesvědčen, že pravidelné bankety pro místní smetánku, které hodlá každý čtvrtek večer pořádat, jsou víc než dobrým odrazovým můstkem. Ohromí hosty vybraným chováním a skvělým menu, a konečně si všichni uvědomí, jakou chybu dělali, když opomíjeli jeho pohostinství. Jenomže všichni to známe: když si na něčem dáváme mimořádně záležet... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu páté epizody mě dostala výchovná lekce pro Manuela a později při čekání na kachnu mě odrovnal způsob, jímž Polly a Manuel bavili hosty. Olé!! Hodně mě bavilo sledovat stoupající Basilovo zoufalství, které nádherně vyvrcholilo při závěrečném, téměř archeologickém hledání hlavního chodu a za nejlepší hlášku dílu považuji větu: " Kachna si vzala dovolenou." ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nestálo jen na jednotlivých scénkách, ale mělo to propojenější a využitější děj, hned by to bylo lepší. Je to jedna z těch lepších epizod Hotýlku, ale opět jí ty čtyři hvězdy dávám jen tak tak, protože mnoho britcomů funguje prostě líp a hlavně mají vypointované gagy. A to tady zoufale chybí. Slabé 4* ()

Reklama

Reklama