Reklama

Reklama

Hotýlek - Série 2 (1979) (série)


Paní Richardsová (S02E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Communication Problems

Obsahy(1)

Basil je hoteliér na baterky, to musí být každému soudně uvažujícímu člověku jasné na první pohled. Jsou ovšem situace, v nichž je přece jen tak říkajíc nevinně. Situace, v nichž by si asi chladnou hlavu, úsměv na tváři a neutuchající vlídnost nedokázal uchovat ani archanděl Gabriel. Neboť někteří hosté by byli schopni přivést k šílenství i toho nejtrpělivějšího z trpělivých. Jako například paní Richardsová. Silně nahluchlá dáma, odmítající používat naslouchátka, dáma, které se nikdo ničím nezavděčí, dáma, která je nepochybně postrachem celého svého okolí. Může se někdo divit, že se pro Basila stane přímo zosobněním všech jeho nejčernějších nočních můr? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod druhé série sice nebyl špatný, ale nebyl ani nesmírně úžasný. Postava paní Richardsové je přesně tím důvodem, proč bych nikdy nemohl vést hotel, vedle mě by totiž Basil Fawlty vypadal jako empatický lidumil. Vždycky jsem obdivoval zaměstnance ve službách, kteří dokáží snášet neustálé připomínky tupých jedinců, aniž by sáhli po noži nebo blíže neurčeném tupém předmětu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se vrátil k Hotýlku a obávám se, že to nebude mít dlouhého trvání. Defacto je tohle nejvypointovanější epizoda ze všech, ale i s ohledem na to a na pár povedených scén mě to prostě moc nebavilo. Stopáž dílu mi přišla příliš dlouhá, s gagy jsem to měl jak kdy, ale většina mi přišla průměrná a spíš jsem si jen připomněl, proč mě to před půl rokem moc nechytlo. Snad jediná další zajímavá věc tu byla ta, že tu tentokrát za agresivního a nepříjemného nebyl Basil, ale host v hotelu, ale to je asi tak všechno, co tu pro mě stojí za zmínku. Silné 3* ()

Reklama

Reklama