Reklama

Reklama

Parking

  • Česko Noční ostraha (více)
Trailer

Obsahy(1)

Adrian je mladý básník, který se rozhodne opustit Rumunsko a žít ve Španělsku. Chce změnit svůj život, vydělat si nějaké peníze a naučit se španělsky. Po příjezdu do Cordoby pracuje jako noční hlídač v autobazaru, který prodává nová i ojetá auta. Přes den se skrývá v malém karavanu na parkovišti. Jednoho dne najde Adrian balíček s CD a plakátem jedné flamenco-jazzové kapely. Je okouzlen jejich hudbou i fotografií Marii, která hraje na basovou kytaru. Oba se setkají po koncertě na pláži, kde navážou vztah plný vášně, problémů i překvapení. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jak se básník zamotá do osidel mafie tak má po žížalkách.nechápala jsem dost dobře obsah básně kterou předčítá žena majitele autobazaru.4tyři dávám jen za to,že si film nehraje na nějakou světovou gangsterku ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jako romantický film to funguje skvěle.To ostatní je už trochu záhodou.Postava Adriana je vcelku těžký sousto.který bude mít divák na svých břemenech.Jako přistěhovalec žije v autobazaru a dělá pomocníka Rafovi,což je jeho vedoucí.Dostává almužnu a bydlí v jednom z karavanu.První půlka kdy pozná Maríi nějak nevybočuje a prostě typická romantická sonda.Občas film použije flashbacky,který jsou úplně na nic a mají být cosi zajímavého,že jsou točený jako kinofilm.Pak Adrian prostě žije svůj svět spisovatele či básníka o kterým nevíte nic moc,ani proč opustil Rumunsko.Nevíte ani co pořád dělá v takový prdeli a proč jedná tak jak jedná.Ke konci už si říkáte,že k Rafovi musí mít snad i vztah či jeho k milence,protože už nedává logiku žít tam kde žije či lépe řečeno žijí.To co se stane nevyhnutelným,se stane a konec filma.Od půlky film se trochu potácí v chápání.Někdo mu ukradne auto,který má někam převážet a film Vám k tomu neřekne nic.No prostě se stalo.Chybí tomu rukopis či aspoň vysvětlení dané situace.Zajímavá romantická první půle s dobrým hlavním hercem ano,ale filmu chybí logičnost či jakost onoho souznění ve dvouch na daném místě k pomoci. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama