Reklama

Reklama

Halifaxová, soudní psychiatr

(seriál)
  • Austrálie Halifax f.p. (více)
Austrálie, (1994–2020), 39 h 46 min (Minutáž: 48–130 min)

Hrají:

Rebecca Gibney, James Armstrong, Andrew McFarlane, Sophie Lee, Rod Mullinar, Bill Raymond, Steve Millichamp, Jared Daperis, Donna McRae, Maya Stange (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Forenzní psychiatrička Jane Halifaxová (Rebecca Gibney) vyšetřuje případy týkající se duševního stavu podezřelých nebo obětí. Když se Jane ponoří hluboko do temné stránky lidské mysli, musí čelit svým vlastním démonům. Jane žije ve světě lží a stínů, kde pravda nikdy není taková, jaká se zdá. (sator)

Recenze uživatele Gemini k tomuto seriálu (1)

Hra na boha (2001) (S01E20) 

Televizní detektivka z cyklu o sympatické blonďaté australské soudní znalkyni, která neurazí, ale ani nenadchne (ta detektivka). Tento konkrétní díl je zajímavý účastí třináctileté dětské vražedkyně, kterou hraje tehdy skutečně třináctiletá Emily Browning, ze které o pár let později začal slintat celý mužský svět - pozitivní zjištění je, že to děvče už tenkrát umělo hrát;) Negativní zjištění naopak je, že zúčastnění herci hrají podle scénáře, jehož příběh je poněkud šponovaný, ke konci znatelně ztrácí dech, a když se konečně dobere k očekávané pointě, nemá zdaleka takový drajv, jako by mohla mít. Hodnocení 60%. ()

Reklama

Reklama