Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Zuzana Radová není nadšená ze svého nového kolegy Filipa Mrkvičky, který porušuje pravidla call centra tísňové linky. Navzdory tomu, že Filip v praxi prokáže své schopnosti krizového interventa u velmi ošemetného případu bývalého policisty ohrožujícího vlastní rodinu, vypadá to, že ho jeho nadřízená jen tak na milost nevezme. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový primácký policajstko- záchranářsky-hasičský seriál začne v prvním díle ve vysokých obrátkách - nahá žena, tyran, psychouš a do toho operátoři tísňové linky a jejich soukromé záležitosti. Už první záchranná akce - chlapec málem sražený autem byla směšná. Brzobohatý je sympoš, ale tu roli mu nevěřím a vlastně všechny dialogy, akce jsou prostě neuvěřitelné a nevěrohodné ( zlatej Modrý kód ) Dám dvě hvězdy za luxusní obsazení. Třeba se to rozjede. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Brzobohatý hraje mizerně a jeho pokusy být cool drsňák jsou spíše komické, ale jinak to bylo vtipné, postavy nejednoznačné a docela uvěřitelné, pár hlášek taky vtipných, na pobavení příjemný seriál zatím. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dá sa přežít i když to nemá grády, abych byl natěšen na další díly. Každopádně dvě odlišné upoutávka na další díl toho ukázaly tolik, že už všechno vím. Na zabití večera pro nekonečně dlouhou dobu v tom problém nevidím. Když se nudíte a koupit si medvídka mývala si netroufáte :) ()

vnimatkrasu odpad!

všechny recenze uživatele

Bez upřímnosti, s místy až dojemně legračním Brzobohatým. Jako jedna z tisíce osmdesáti epizod nekonečný ságy o policajtech bych tomu byl schopnej odpustit leccos, jako pilot ambiciózní minisérie, co se námětem vzhlídla v Dánsku, je to celý jen pro toho nejnenáročnějšího diváka. Příště to radši přepnu. A klidně i na Modravu. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

buď jsem se abnormálně těšila že konečně uvidím zas jiné tváře a proto je moje zklamání tak velké anebo se to opravdu nepovedlo.Tak slabé herecké výkony od herců s tak velkými zkušenostmi to jsem opravdu překvapená.nemile!těšila jsem se hlavně na Ondřeje ale tady to nebyl vůbec on .V reálu je to normální sympaťák ale tady působil jak dřevo.Páni režiséři nebyli na place a herci si dělali co chtěli???? ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Potlesk za to, že je někdo ochotnej natočit po sračkách další hovna. Věřím tomu, že režisér je v tomhle nevinně a jenom si mastí kapsu na neskutečně blbým scénáři. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

No když to porovnám s ostatními skvosty, co prima tuhle sezónu představila (Krejzovi, Tátové na tahu, Poklad z půdy, Linka 112, Černé vdovy, Ano šéfová!, Parta z penzionu atd..) tak tenhle seriál ani tak špatnej není. Prvních 20 minut bylo naprosto příšerných, pak se to jakž takž ustálilo a šlo se na to nějak dívat. Vůbec mi neseděl střih a celková překombinovanost děje a postav, ale na to si možná i zvyknu. Určitě tomu ještě dám šanci a upřímně budu asi radši, když Prima na podzim nasadí tohle, než sračku ve stylu Ano šéfová, či poklad z půdy. 35% ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premiéru jsem neviděl a teď nahrávám. Nekoukám na příkré recenze, podle mě jako výplňovka na odpoledne stačí, v prime timu už je to horší. Pořád ale lepší než Ulice, Ordinace a další blbiny pro ženy a dívky. Pobavil Jiří Klem jako vysloužilý praporčík, ten se svejma řečičkama by se hodil i do Zemana. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ŘÍKAL jsem si , konečně tu bude zajímavý a napínavý seriál . Ale nebude . Ubohý scénář . Ubohé výkony . Akorát Klem je věrohodný tedy otec Mrkvičky . Jo a Vojtek je herec ??? Nevypadá to . Prostě se to nepovedlo . ()

vin55 

všechny recenze uživatele

za mě je to super serial prvni dil byl vybornej bavilo mě to a nechapu že tomu někdo da odpad myslím si že někteři tady hodnoti každý česky serial jako odpad jen proto že je českej a někteři davaji odpad ještě dřiv než to vidi fakt nechapu ()

mavin odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna urgentní píčovona vystřídala druhou s rádoby operátorama na lince, dostalo mě to, jak si z práce radílka odjede na lepším skůtru udělat vyjednavače!? Zrovna takoví odborníci jak kreténi na Rubavě, no od dalších dílů rozhodně neočekávám nic lepšího než že budou sledovačům podobných chujovin hustit do hlav kravovinu za kravovinou!! Potom se nedivme, že na 112ku budou volat i takoví dementi jak naštípat dřevo do kotle atd...atd...😰🙆👎👎 ()

aadis odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem hasič. Trapné, trapné, trapné. Vícekrát se mi to nechce opakovat. Kde přišla Hornová na to, že bude dobrá scenáristka takového druhu pořadu??? Chvála bohu za to, že se Brzobohatý přejmenoval na Gregora. Protože kurvit takové jméno tímto "herectvím" je neskutečná prasárna. ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co by se dalo čekat od seriálu z pera těchto scénáristek? Když se podíváte, na čem se podílely, není divu, že ze sebe plodí jednu perlu za druhou. Ulice, ordinace, svatby, obchoďák... Jedna sr__ka vedle druhé, tak nemůžete čekat, že najednou začnou z rukávu sypat scénáře, které by měly hlavu a patu. Jedinou výhodu tyto dámy mají. Když ne ony kompletně, tak alespoň jejich mozky, mají-li nějaké, se dožijí vysokého věku. Protože: ,,Kde nic není, ani smrt nebere!!!" ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

uff, první scéna je teda dost brutální, skoro mě odradila, jak kdyby to natáčeli žáci třetí třídy. Ne že by případné nedokoukani bylo k politování, mix amatérské akce, stupidních vztahových problémů, překvapivě nedobrý Brzobohatý i Chýlková. Celkový dojem: nudné romance sem tam narušené něčím, co zřejmě mělo být napínavé. Pro milovníky ordinace a ulice ale doporučuji. ()

Reklama

Reklama