Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filipova vdaná přítelkyně, policejní psycholožka Jolana Motýlová, se topí v manželské krizi a zakázaném milostném vztahu s Filipem, zatímco se snaží zachránit ženu, která je dlouhodobě týraná svým manželem. Filip ze vztahu s Jolanou propadá depresi, z alkoholového excesu ho zachrání kolega Teo Franz. Zuzanin manžel Richie se kvůli nedbalosti rodiny ohrožené požárem stane sám obětí výbuchu a bojuje o život. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

sharka.68 

všechny recenze uživatele

zatím mne nejvíc baví Jana Sováková (ta bloncka s potetovanou paží - tedy myslím, že je to jen takovej návlek ) v roli Karin ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O milimetr zábavnější než první díl, ale jinak bída - nevěrohodné, neuvěřitelné a některé scény směšné: jednak asexuální soulož na dámské toaletě a absolutně zabitá drahá akční scéna , kdy hasič Martin Finger hrozně dramaticky huláká do vysílačky jakože drama akce v pohybu, ale ostatní ( velká akce o pár lidech ) stojí jak tvrdé Y a hraje k tomu neadekvátní unylá hudba, takže to ve výsledku vypadá jako že obecní blázen vykřikuje že mimozemštani zaútočí. ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhoršení oproti prvnímu dílu je očividně. Vymizel humor a přibyla naivita. Některé postavy jsou na zabití, rodinka Chýlková - Finger a nebo dobrotivá pekařka, která věnuje loupeživému klaunovi deset táců na alimenty. ()

Reklama

Reklama