Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana zjistí, že detští účastníci vážné nehody jsou její dva synové, ale I díky podpoře svých kolegů složitou rodinnou situaci nakonec zvládne. Filipovi dochází ve vztahu s vdanou Jolanou trpělivost, tak trochu schválně navrhne ubytování v domě svého otce zoufalé Karin. Záchranáři se musí potýkat s komplikovaným případem tlouštíka uvězněného mansardě, Theo si vyčítá pochybení. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

"Nenávidim tě."  - "Promiň. Miluju tě."  - A podobných brilantních dialogů je tu dostatek. K vyvolání zvracení po požití dokonalý nástroj. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět o milimetr inteligentnější než předchozí epizoda, ale tímto tempem si tento seriál získá můj respekt až šedesátýpátý díl. Jedinej kdo mne baví každým momentem je Hofmann. ()

Pucmeloud odpad!

všechny recenze uživatele

Napínavé jak Okres na severu... Brzobohatý je katastrofický herec, spíše tragikomik. A zbytek mu úspěšně sekunduje. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Někdy si připadám jako Robert Redford (ne, ne vizuálně :-)) ve filmu Tři dny Kondora, kdy četl každý škvár a hledal nějaké šifry a úniky informací ze CIA atd. Stejně já někdy skouknu kdejaký škvár a čekám co tam bude, zda mne nezaujme a to ikdyž v to vůbec nedoufám a hledám nějaké zajímavosti... Tak tady se tam sjeli na jednu adresu postupně všechny záchrané složky (pak ještě kvůli zapnuté troubě s kuřetem... Bože!) jako do Růžové 15 všichni řemeslníci ve filmu Lucie postrach ulice. Tak to je to, co jsem objevil jako zajímavou a jistě tajnou podobnost. Kondor :-) .... Jinak bída, utrpení... a další díl asi raději předám ke zkoumání kolegům :-) ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záchranáři a Poldové v akci mixnuté v jednom? A už si to nechraje na ,,rekonstrukce" ale na ,,umění"? Herecké výkony u obého jsou na srovnatelné úrovni a známé tváře slavných (jakože)herců tomu nijak nepomůžou. (Omlouvám se paní Chýlkové, ta o herectví ví mnohé, ale tím spíš mě zaráží, že se k něčemu takovému propůjčila. Asi manko v rodinném rozpočtu...) Scénáře jsou ploché a zcela bez života, takže ani skvělí herci by s tím nebyli schopni nic udělat. V podstatě zbytečný pořad, vyhozené peníze. ()

Reklama

Reklama