Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie zaměřená na život pracovníků dispečinku tísňového volání. Minisérie Linka si klade za cíl jediné. Ukázat, že na lince 112 pracují také jen lidé, kteří kromě dalších schopností musí umět přesně rozdělit pracovní a soukromý život. Právě na ně totiž spoléhají volající, kteří potřebují pomoci zachránit život, uhasit požár a vyřešit další stovky složitých situací. Denně, každou hodinu, každou minutu. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele vlcekmirek k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2019) (E01) odpad!

Co by se dalo čekat od seriálu z pera těchto scénáristek? Když se podíváte, na čem se podílely, není divu, že ze sebe plodí jednu perlu za druhou. Ulice, ordinace, svatby, obchoďák... Jedna sr__ka vedle druhé, tak nemůžete čekat, že najednou začnou z rukávu sypat scénáře, které by měly hlavu a patu. Jedinou výhodu tyto dámy mají. Když ne ony kompletně, tak alespoň jejich mozky, mají-li nějaké, se dožijí vysokého věku. Protože: ,,Kde nic není, ani smrt nebere!!!" ()

Epizoda 3 (2019) (E03) odpad!

Záchranáři a Poldové v akci mixnuté v jednom? A už si to nechraje na ,,rekonstrukce" ale na ,,umění"? Herecké výkony u obého jsou na srovnatelné úrovni a známé tváře slavných (jakože)herců tomu nijak nepomůžou. (Omlouvám se paní Chýlkové, ta o herectví ví mnohé, ale tím spíš mě zaráží, že se k něčemu takovému propůjčila. Asi manko v rodinném rozpočtu...) Scénáře jsou ploché a zcela bez života, takže ani skvělí herci by s tím nebyli schopni nic udělat. V podstatě zbytečný pořad, vyhozené peníze. ()

Reklama

Reklama