Reklama

Reklama

Průzkumník

(seriál)
  • USA National Geographic Explorer
USA, 1985, 432x120 min
(další profese)

Obsahy(1)

National Geographic Explorer je nejdéle vysílaným dokumentárním seriálem o přírodě na světě. Dokument získal přibližně 60 cen Emmy a stovky dalších cen. Vysílán je ve více než 120 zemích světa, kde otevírá lidem obzory a snaží se jim předat informace o přírodě, ve které žijeme, ale také vědě a nejrůznějších kulturách. (Paity)

Recenze (9)

Empire 

všechny recenze uživatele

National Geographic zůstává svým gigantickým záběrem nejlepším dokumentárním cyklem vůbec. Příbližila se jí zázračná planeta či dokumenty z produkce BBC. Ovšem ani jeden ze zmiňovaných nemá, tak široké oborové zaměření, kde si každý najde "to své". Je legendou a pro mnohé propedeuticou disciplínou do budoucna. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Co se týká dokumentů, tak National Geographic je nejenom jeden z vůbec prvních dokumentárních seriálů, ale také jedne z nejlepších, pojednávající snad úplně o všem. Na dnešní dobu to sice nemá tak cool záběry, jak je trendem, ale co do kvalitativního obsahu, je to the best! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

National Geographic je v tomhle nepřekonatelné. Zajímavé, chytlavé, přesto přesné a setříděné informace, navíc tak zhutnělé, že i naprostý ignorant si z toho musí něco pamatovat. Tohle pouštět dětem ve škole! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Producent David Hamlin získal za seriál National Geographic Explorer cenu Emmy za nejlepší dokument o přírodě. (Paity)

Reklama

Reklama