Reklama

Reklama

Mikeovo nové auto

  • USA Mike's New Car
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 4 min

VOD (1)

Mike zjistí, že být jedním z nejlepších „sběračů smíchu" pro společnost Příšerky s.r.o. přináší řadu výhod - zlaťáčky se jen sypou a on si konečně může dovolit koupit nové auto nacpané jen tou nejmodernější technikou. A komu jinému by se měl pochlubit, než nejlepšímu příteli Sulleymu? Pozve Sulleyho, že ho sveze do práce, jenže Mike své auto ještě úplně ovládat neumí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (129)

T2 

všechny recenze uživatele

Slušná Bžunda. ___Krátkometrážna rozprávka "Mikeovo nové auto" sa dá pozrieť na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tento malý bonus k filmu Příšerky s r.o. je výborným spojení krásné animace a chytrého humoru, který překvapí v každém okamžiku (viz. zavření v motoru a telefonát:)). Kdo se nezasměje nemá smysl pro humor. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Znova si tým proti sebe postavím zopár miliónov obyvateľov Slovenska, ale hoci si Pixar vážim a mám rád, už z princípu, MONSTERS A.S. ma nebavili až tak, ako som čakal. Preto ma nijako zvlášť nevzal ani štvorminútový počin s hrdinami fantastického sveta príšeriek všetkého druhu (vrátane dabingu Johna Goodmana a Billyho Crystala): http://www.youtube.com/watch?v=GZgChX8lDnA ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle kratkej filmecek se nachazi na DVD spolu s "Pro ptáčky". Nevim, kterej z nich je lepsi nebo vtipnejsi, prisli mi zhruba tak nastejno, ale Pro ptáčky je originálnější. Jako bonus super. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Geniální filmová hříčka, která se celá „točí“ kolem (a to by jste nevěřili) Mikeova nového auta... ;o) Smysl pro detail (veškeré stíny, odlesky etc.), perfektně propracované postavičky - to vše dělá z tohoto "kraťasu" jasnou pětihvězdičkovou záležitost. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nevím - vše, co mi vadilo na příšerkách, tu je, ale všechno, co se mi na nich líbilo, naopak chybí. Zasmál jsem se jednou. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, ale něco tomu chybí. Je z toho cítit svázanost s celovečerními příšerkami a ta to do určité míry degraduje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělý jako Pinkavova Geriho hra, ale taky výbornej kratičkej animák se skvělou animací a vtipným dějem ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

roztomilá inteligentní zábava v podání Pixaru, který stále dokola dokazuje, kdo je pánem animovaných filmů. Pěkný dodatek k skvělému filmu. Závěr klasicky škodolibý ;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pixarovské krátke animáky sú ako injekcia s pozitívnou náladou. V priebehu pár minút mi ju vždy dokážu vylepšiť a Mikeovo nové auto patrí k jedným z nich. Mike sa presvedčil, že nie všetko nové je dobré a niet nad spoľahlivosť starých vecí. 90%. ()

Reklama

Reklama