Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Looser odpad!

všechny recenze uživatele

U tohodle filmu jsem byl připraven opravdu na hodně a po F&F2 jsem si říkal, že už zkousnu hodně věcí ale to, že inženýři z US natočí takovou slátaninu to jsem opravdu nečekal...musím předeslat, že jsem spíš přiiznivec dvoustopých vozidel, takže to že v průběhu celého filmu jsou řidiči aut vyloženě za asocialni debily, zatímco motorkáři jsou cool a sexy jsem rozdejchával hodně těžko. Film je strašnej ze všech stránek scénář, střih, kamera (poslednich 10 minut je spís pocitacova hra).....posledni kapitolou jsou fyzikalni zakony v tomhle filmu - tady totiz zjevne nefungujou, secteno podtrzeno - doufam, že uz nic podobnyho neuvidim :-) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

WTF OMFG??!! No takhle to dopadne, když režisér zejména rapperských videoklipů natočí film...je to úplně o pyči a je v tom hodně "übercool" kokotinek ("woe pyčo hodně moc rullah a taky hlavně cool" agent FBI, který "woe jezdí v hodně woe cool hummwee", pak taky "hodně woe cool" jízda na střeše jedoucího vlaku...a nesmíme zapomenout na "hodně woe cool" závěrečnou honičku městem...která v některých momentech vypadá opravdu odporně)....shrnuto podtrženo se jedná o "hodně woe cool" filmíq pro "hodně woe cool" teenagery a nebo "hodně woe cool" rappery. Pro nás ostatní to bude kokotina u které, když vypnete mozek a nebudete sledovat děj, tak se aspoň trošku mírně pobavíte...jo a taky jsou tam pěkné motorky. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile na motorkách má tak neuvěřitelně nesmyslný scénář, že jsem chvílemi přemýšlel, zda to neměla být komedie. Jinak nic neočekávaného: drsňáci všech barev pleti na motorkách (občas i v autech), krásné holky, metalová hudba, slušně natočené, svižně sestříhané, občas nějaký digitální či pyrotechnický efekt. Jestli někdo čekal víc, tak vážně netuším co. Naprosto nenáročná zábava. ()

AGO odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno tejto veci odoprieť nemôžem (zámerne sa vyhýbam označeniu ”film”), a to perfektnú gradáciu. Zatial čo pri prvej bike-action hned v titulkoch som sa letmo pousmial a bral to ako zlý vtip, pri finálnej som od smiechu ležal na zemi. Inak, scenár bleee, herci bleee (myslim herecké výkony, nie hlavné bábiky:)). Režisér chcel byť prehnane originálny a tak to dopadlo. Ale dosť bolo negatív, poďme zhrnúť klady..........No hotovo. Čiže je to dosť zlé :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. "Someday" - Nickelback 2. "True Nature"" - Jane's Addiction 3. "Forever"" - Kid Rock 4. "Lean Low"" - YoungBloodZ 5. "Out of Control (Hoobastank song)"" - Hoobastank 6. "Master of Light"" - Monster Magnet 7. "Lapdance (song)"" - NERD 8. "Fire and Flame"" - Robbie McIntosh 9. "Play It Loud"" - MxPx 10. "Yesterdays"" - Pennywise (band) 11. "Push It"" - Static-X ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama