Reklama

Reklama

Heartbreak Hotel

(studentský film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní / Mysteriózní
Česko, 1998, 25 min

Obsahy(1)

Jedná se o absurdní hříčku ve stylu Alfreda Jarryho, kde se základní dějová linka opakuje. Milan Lasica (taťka), nezaměstnaný filozof unavený životem i přízemní manželkou, žije svůj život skrze počítač, ve kterém se mu objevuje personifikace vědomí digitálního světa v podobě krásné dívky, s níž vede dialog nad stavem světa. (sator)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi o tuhle („feministickou pohádku“ dle vlastních tvůrců) nikdy nezavadil. Ale když už bohužel Milan Lasica zemřel, chtěl jsem si něco s ním pustit (co jsem ještě neviděl) a narazil na tento studentský kousek. Konvalinková s Kornovou zpočátku věnují pozornost „přeskakujícímu gramofonu“, Lasicu zase zaujme mladá a přitažlivá Rybová na monitoru…bohužel postupem času jsem začal tak nějak nudit, intelektuální rozhovory nejsou zrovna mé oblíbené… ()

sator 

všechny recenze uživatele

Skvělé :-) Jedná se o absurdní hříčku ve která se vy stylu Alfreda Jarryho, kde se základní dějová linka opakuje. Milan Lasica (taťka) nezaměstnaný filozof unavený životem i přízemní manželkou, žije svůj život skrze počítač, v kterém se mu objevuje personifikace vědomí digitálního světa v podobě krásné dívky s kterou vede dialog nad stavem světa. https://www.youtube.com/watch?v=ohuuxVd-InU ()

Reklama

Reklama